Стан опрацьованих проектів землеустрою

Стан опрацьованих проектів землеустрою
Від початку 2017 року в рамках реалізації пілотного проекту із екстериторіального погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, експертами органів Держгеокадастру у Житомирській області прийнято до опрацювання 4902 проекти землеустрою з інших областей. З них опрацьовано 4568 проектів, або 93% від загальної кількості. На розгляді перебувають ще 334 проекти.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Житомирському та Баранівському районах – 729 та 496 проектів відповідно, а також експерти Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області – 492 проекти.

За цей період спеціалістами відділів Держгеокадастру у районах Житомирської області направлено на погодження до інших областей 2666 проектів землеустрою, з них опрацьовано 2419 проектів.

Всього на Житомирщині працює 23 експерти, які склали кваліфікаційні іспити та здійснюють погодження проектів землеустрою щодо відведення земель: 2 – у Головному управлінні Держгеокадастру, решта 21 – у районах області.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.