Рецепт корисного хвойного десерту

Рецепт корисного хвойного десерту
Щоб варення із соснових шишок принесло максимальну користь, потрібно правильно заготовити вихідний продукт. Збирати соснові шишки рекомендується наприкінці весни або на початку літа, поки вони ще невеликі, м'які, трохи липкі і досить соковиті. Тверді шишки для приготування варення не підійдуть. Не варто збирати шишки з дерев, що ростуть на забрудненій території, біля промислових підприємств, проїжджої дороги, де скупчуються вихлопні гази і пил.

Варення з соснових шишок - інгредієнти в пропорції:

-1 кг соснових шишок,
-1 кг цукру,
-1 л води.

Варення з соснових шишок - рецепт приготування:

-Молоді соснові шишки перебери, очисти від сміття і помий. Замочи шишки на 12 годин у холодній воді так, щоб вона їх покривала.
-Потім хвойну воду злий, додай у неї цукор і звари сироп.
-Поклади в сироп шишки, доведи до кипіння і вари протягом 5 хвилин, знімаючи піну.
-Потім зніми варення з шишок і залиш до повного охолодження - на 12 годин або на добу. Повтори варіння ще тричі.
-В результаті ти отримаєш темне варення із соснових шишок з характерним хвойним ароматом. Розлий його по підготовлених стерилізованих банках, закрий кришками і зберігай у прохолодному темному місці.

Смачного!

ЗА МАТЕРІАЛАМИ: TOCHKA.NET

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.