Девелопери почали цікавитися новими форматами нерухомості

Девелопери почали цікавитися новими форматами нерухомості
В Україні інвестори та девелопери все сміливіше розглядають концепції нових форматів нерухомості. Про це порталу 100realty.ua розповіла Жанна Ржанова, директор зі зв'язків з клієнтами компанії UTG.
«До таких форматів належить, зокрема, індустріальний парк. Це певна індустріальна база, в яку навіть молодий виробник, у якого нема своїх потужностей може зайти, користуватися її інфраструктурою і таким чином з меншими для себе затратами виготовляти той чи інший продукт. Індустріальний парк, окрім власне індустріальної функції і нерухомості цього призначення, передбачає будівництво офісів і житла, де мешкатимуть працівники цього парку. Такі проекти розвиваються на великих майданчиках (кілька сотень гектарів) і тут особливо важливо знайти баланс між етапністю реалізації проекту та бізнес-ідеєю, щоб інвестору було цікаво це розвивати і щоб місто від цього виграло», – зазначила експерт.
Також Жанна Ржанова повідомила, що дуже популярною зараз стає концепція рітейл-парку. Цей формат не передбачає великого єдиного приміщення, куди заходять люди, а є окремі магазини довкола якоїсь великої парковки.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.