Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)

Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)
Основа:

350 г пісочного печива (домашнього виробництва або магазинного);
175 г вершкового масла;



Начинка:

650г кавуна (почищеного від кісточок);
80г цукру;
60г білка (~2 шт)
245г жирних вершків;
17г желатину+ 75г води;
150-200г жирних вершків;
20-30г цукрової пудри

Спосіб приготування:

1. Застелити дно форми 22-20 см пергаментом. Печиво подрібнити на крихту. Вершкове масло розтопити на повільному вогні. Знішати крихту з вершковим маслом.
Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)
2. Зробити "чашу" з тіста , добре розподіляючи крихту по дні та бортиках форми. Готову основу поставити в холодильник.
Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)
3. Кавун з цукром взбити блендером. Перелити в каструльку та трохи підігріти. Попередньо замочений та набухшиий желатин розпустити в мікрохвильовці та влити в теплий кавуновий сік, ретельно перемішуючи. Накрити плівкою та поставити в холодильник до того моменту, як маса не почне трошки схоплюватися (я цього не зробила, і масу було важко перемішати потім до однорідності з іншими інгрідієнтами).
Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)
4. Білки кімнатної температури взбити міксером з дрібкою солі до стійких піків. В той самий час взбити холодні вершки до пишності.
Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)
5. Обережно силіконовою лопаткою підмішати 1/3 білків до кавунового соку. Можливо, доведеться трошки допомогти вінчиком. Далі підмішати лопаточкою 1/3 взбитих вершків. Повторювати, поки все не перемішається до однорідної, повітряної маси.
Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)
6. Вилити кавуновий мус в охолоджену основу для майбутнього десерту та поставити на ніч в холодильник.
7. Коли середина нашого десерту повністю застигне, обережно зняти бортики форми, за необхідності допомагаючи ножем та перенести його на посуд для подачі.
Пиріг з кавуна без випікання (детальний рецепт та фото)
8. Вершки з цукровою пудрою взбивати до загустіння, викласти зверху на пиріг лопаточкою або за допомогою кондитерського мішку.
Подавати десерт охолодженим.
Смачного!
За матеріалами ELLE.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.