Вся побутова техніка стане пристроями для майнінгу криптовалют

Вся побутова техніка стане пристроями для майнінгу криптовалют
У новій патентній заявці найбільший китайський виробник побутової техніки, компанія Midea, описала систему, при якій домашні пристрої, що працюють у фоновому режимі, спрямовують частину своєї енергії на видобуток криптовалют. Midea планує випускати повний асортимент електроприладів з вбудованими чіпами для майнінгу.
Патентну заявку, на яку звернув увагу ресурс CoinDesk, китайський гігант Midea подав у листопаді минулого року, коли популярність криптовалют ще не досягла сьогоднішніх масштабів. У патенті Midea описано метод створення побутових приладів з функцією майнінгу. Для цього автори винаходу пропонують обладнати звичайні електроприлади майнінговими чіпами, тобто вбудувати в холодильники, телевізори та інше відеокарти. Пристрої будуть віддалено підключатися до хмарного сервісу і направляти свою хеш-потужність на видобуток криптовалют.
Встановити чіп можна в будь-який великий домашній побутовий прилад — від кондиціонера до телевізора. В процесі майнінгу техніка буде працювати в нормальному режимі. Більш того, для активації функції прилад не обов’язково використовувати — достатньо, щоб він був підключений до джерела живлення.
Використання кондиціонерів або телевізора для майнінгу дозволить власнику техніки отримати додатковий прибуток і повернути частину грошей, витрачених на купівлю електроприладу, вважають в Midea. Щоправда, в компанії не уточнюють, скільки будуть коштувати побутові прилади з вбудованими відеокартами, які самі по собі досить дорогі.
За матеріалами hightech.fm

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.