9 речей, які потрібно пам'ятати, коли у тебе поганий день

9 речей, які потрібно пам'ятати, коли у тебе поганий день
Навіть з найбільших труднощів і неприємностей можна отримати урок, який допоможе вам стати кращими.
Поганий настрій?
Ось ті 9 речей, про які потрібно пам'ятати у такому стати.

1. Ніхто не обіцяв, що життя буде ідеальним

Якщо шукати досконалість, то ніколи не залишишся задоволеним.
Лев Толстой

Ваше щастя не повинно залежати від того, чи відповідаєте ви очікуванням, які самі собі встановлюєте. Не погано бути амбіційними, але ніхто не може бути ідеальним. І якщо думати інакше, то життя буде постійно переповнене розчаруваннями.

2. Успіх не приходить за одну ніч

Дерева, які повільно ростуть, приносять найкращі плоди.
Мольєр

Не потрібно обманювати себе і сподіватися, що успіх прийде швидко. Не завжди легко бути терплячим, але будь-яка справа вимагає часу (іноді й зовсім немало!). Якщо ви засмучуєтеся і втрачаєте віру, нагадайте собі про те, чому вам важлива ця мета і чому ви почали до неї прагнути.

3. З будь-яких труднощів можна винести корисний урок

І коли буря вщухне, ти сам не зрозумієш, як зміг пройти крізь неї і вижити. Ти навіть не відразу повіриш, що вона дійсно відступила. Ясно лише одне. Ти вийдеш з цієї бурі не таким, яким був до неї. У цьому і є сенс бурі.
Харукі Муракамі

Ніколи не скаржтесь на те, яке у вас жахливе життя. Нехай нам часто хочеться понити і поспівчувати собі, але думаючи про погане, навряд чи вдасться відчути себе краще.

4. Без поганого неможливо оцінити хороше

Сила приходить не від перемог. Силу розвиває боротьба. Стикатися з труднощами і не здаватися – це і є сила.
Арнольд Шварцнеггер

Що б не сталося, не впадайте у відчай. Коли ми програємо, досить важко знайти привід посміхатися. Але якщо дивитися на невдачі, як на частину процесу свого розвитку, ви зможете наполегливо і вірно рухатися до цілей стільки, скільки знадобиться.

5. Плакати – це нормально

Не потрібно вибачатися за свої сльози. Без емоцій ми були б лише роботами.
Елізабет Гілберт

Не бійтеся плакати. Це не ознака слабкості, а швидше спосіб випустити пару і звільнитися від негативних емоцій. Якщо ці почуття накопичуються і ніяк не проявляються, то з часом тобі буде ставати все важче і важче з ними справлятися.

6. Не можна турбуватися про все на світі

Занепокоєння не звільняє твоє завтра від переживань, а відбирає силу у твого сьогодні.
Коррі тен Бум

Не потрібно весь час хвилюватися. Людині властиво уявляти собі всі можливі варіанти подій, але, врешті-решт, ці занепокоєння перетворюються в психологічний жах, який ми самі собі влаштовуємо. Якщо позбутися від думок про те, що ти все одно ніяк не можеш контролювати, з'являться сили концентруватися на тих речах, які можна змінити.

7. Життя інших не завжди така гарне, яким здається

Людина, яка звертає увагу не на те, що робить, що говорить чи думає його сусід, а тільки на те, що він сам робить, отримує дар часу, який проводить праведно і свято.
Марк Аврелій

Не потрібно порівнювати свій життєвий шлях з тим, що демонструють інші люди онлайн. У тому, щоб спілкуватися з друзями в інтернеті, немає нічого поганого, але не варто вірити всьому, що вони показують. Якщо вам здається, що життя бліде у порівнянні з життям знайомих, нагадайте собі, що ви порівнюєте все своє життя з головними пунктами в їх біографії.

8. Щоб просити про допомогу, потрібна хоробрість

Найгостріший і нагальне питання в житті – що ти робиш для інших?
Мартін Лютер Кінг

Не бійтеся просити про допомогу. Поставити себе в уразливе положення – це непросто, але відкрившись одному, стане простіше вирішити свої проблеми. Якщо ви відчуваєте себе тягарем, пам'ятайте, що мало кому вдається досягти успіху без чиєїсь підтримки.

9. Ви заслуговуєте на кохання і щастя

Більшість людей щасливі настільки, наскільки вирішили бути щасливими.
Авраам Лінкольн

Подумайте про те, за що ви вдячні. Це може бути чашка кави, яку ви випили сьогодні вранці, пес, який чекає вдома, чи здорові очі, які дали вамможливість прочитати цю статтю.
Коли ми засмучуємося, нам стає дуже легко втратити з виду такі, здавалося б, незначні, але дуже приємні дрібниці. Спробуйте виробити в собі звичку звертати увагу на хороше. Наступного разу, коли будете перейматися, подумайте про те, що робить вас щасливими. Робіть так щоразу доки це не стане автоматичним. Негативні думки втратять над вами силу тільки тоді, коли ви перестанете за них чіплятися!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.