Укрпошта хоче постачати природний газ

Укрпошта хоче постачати природний газ
“Укрпошта” подала заявку на отримання ліцензії на постачання природного газу в Україну.
Рішення про видачу ліцензії буде розглянуто на засіданні Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) 7 вересня 2017 року, передає ‘’ Інтерфакс-Україна’‘.
При цьому на сайті “Укрпошти” вже створено відповідний розділ (http://ukrposhta.ua/postachannya-gazu).
Як повідомлялося, в червні-серпні 2017 року ліцензії на поставку газу в Україну, зокрема, отримала ТОВ “Трафігура Юкрейн” – “дочка” найбільшого світового сировинного трейдера Trafigura, “МЕТ Україна” – “дочка” швейцарського MET Holding AG і ТОВ “ Енжі Енерджі Менеджмент Юкрейн “-” дочка “французької Engie
Станом на 1 вересня 2017 року НКРЕКУ видала 318 ліцензій на поставку газу в Україну.
“Укрпошта” входить в сферу управління Міністерства інфраструктури. Надає близько 50 видів послуг в 10,6 тис. відділеннях по всій Україні, а ще близько 1.2 тис. перебувають на неконтрольованій Україною території. Штат підприємства налічує 76 тис. працівників, з яких 33 тис. – листоноші, 13 тис. – оператори поштового зв’язку.
НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб’єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачання, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробки та захоронення побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.
За матеріалами Інтерфакс-Україна.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.