5 речей, які відштовхують гроші

5 речей, які відштовхують гроші
Ми відштовхуємо гроші самостійно, оточуючи себе поруч речей з негативною і руйнівною енергетикою. Не варто шукати винуватців вашого матеріального руйнування навколо. Ні Всесвіт, ні заздрісники і навіть вороги не винні у ваших постійних невдачах.
Тільки ви створюєте простір навколо себе, до якого або грошові потоки притягуються або відштовхуються. Якщо ви хочете раз і назавжди позбутися від фінансових проблем, то вам належить інакше поглянути на прості речі, які оточують вас постійно. Адже енергетику таких речей ви впускаєте в свою ауру, свідомість і гаманець.

Речі, які заважають вам розбагатіти

Розбагатіти в принципі досить складно, а коли навколо то й справа виникають непередбачені ситуації, які збивають грошові потоки з обраної мети, то варіантів обзавестися незліченним багатством стає все менше і менше. Олександр Андрєєв, успішний ділова людина, мільйонер, виділив ряд речей, їх всього п'ять, які найчастіше блокують від вас грошову енергетику:

1. Обноски.
Одяг та інші речі, які раніше належали іншій людині, пробивають величезний пролом у вашій енергетиці. Кожен предмет має властивість зчитувати і записувати емоції, хвилювання і проблеми свого власника. Тому ніколи не варто приносити в свій будинок і вже тим більше використовувати, надягати предмети, енергетика яких була перш зіпсована іншою людиною.

2. Речі покійного.
У вашому домі зберігаються речі покійного? І ви досі дивуєтесь чому ви не багаті? Дивно. Речі покійного часто блокують енерго-інформаційні потоки. А значить навіть нема чого чекати ніякої радості, щастя і грошового достатку в домі, де повно таких речей. Ви свідомо притягуєте до себе розорення, а разом з ним і чорну смугу.

3. Речі, з якими пов'язані погані спогади.
У кожної людини бувають і злети і падіння, пам'ять про яких притупляється. Але тільки не у речей. Предмети, як ми вже сказали, пам'ятають усі емоції, зберігають всі переживання і притягують схожі події. Іншими словами, вони буквально змушують вас, проти волі, повернуться до тим моментам, які ви пережили. Це відноситься як до радості, так і до зневіри.

4. Зламані, сколені, порвані речі.
Предмети, які вже давно віджили своє, але дороги вам, як спогад, не обов'язково повинні піти в утиль. Проте ціна за збережені спогади може бути досить висока. Ви ризикуєте заплатити власним успіхом. Справа в тому, що не тільки речі вбирають енергетику власника, але і власник пов'язаний з енергетикою тими речами, які він використовує. Через відколи на речах у ваше життя просочується негативна енергетика, від якої позбутися практично неможливо. Ось саме вона і запускає незворотний процес безгрошів'я.

5. Речі певних кольорів.
Ахроматичні кольори досить добре виконують свої функції, даровані Всесвіту. Чорні, сірі та білі відтінки занурюють вас у вир сірості, вогкості, зневіри й убогості. Успішні люди намагаються розбавити свій гардероб і інтер'єр яскравими фарбами.
Тепер вам відомо, що гальмує ваш прогрес: руйнівна і негативна енергія, яка походить від предметів, що розповзається як павутина на всі сфери життя. Але енергетика досить широке поняття, що тісно пов'язана з психологією. Кожна людина керується в першу чергу своїми думками, саме вони створюють простір навколо нього.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.