Витрати на оренду нерухомості в Києві виросли

Витрати на оренду нерухомості в Києві виросли
У серпні поточного року було проведено 156 операцій з оренди нерухомості в Києві. Це на 21 % менше, ніж в попередньому місяці. При цьому, рівень витрат на оренду, навпаки, збільшився на 5,5 %, склавши 115 тис. доларів. Про це повідомила Генеральний директор АН «Благовіст» Олена Бібєрова.
Категорія об'єктів вартістю до 500 доларів США на міс. склала 50 % від загального числа угод. У ній представлені 1-2-кімнатні квартири в Голосіївському, Шевченківському, Печерському та Дарницькому районах.
Найбюджетнішим варіантами, орендованими в серпні, стали: 1-кімнатна квартира площею 30 кв. м на вул. Пироговский шлях (Голосіївський р-н), яку орендували за 5 тис. грн/міс. і 1-кімнатна квартира по вул. Рибальській (Печерський р-н) площею 30 кв. м за ставкою 5 тис. 800 грн/міс.
У ціновому діапазоні 500-1 тис. доларів на міс. проведено 42 % операцій. У даній категорії фаворитами були 2-3-кімнатні квартири в Голосіївському, Шевченківському та Солом'янському районах.
У сегменті від 1 тис. до 2 тис. 500 дол. на міс. частка операцій склала 8 %. У цьому діапазоні однозначним фаворитом став Печерський район столиці.
Найдорожчим житловим об'єктом сегмента стали 4-кімнатні апартаменти на вул. Л. Толстого (Шевченківський р-н), площею 164 кв. м. Орендували об'єкт за 63 тис. грн/міс.
Раніше повідомлялося, що оренда торгових площ у Києві дорожчає.
Джерело 100realty.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.