Аркадій Бондарев: із серпня ціни на нерухомість почали зростати

Аркадій Бондарев: із серпня ціни на нерухомість почали зростати
На ринку нерухомості спостерігається традиційне пожвавлення, яке девелопери пов’язують із закінченням літніх відпусток і активізацією бізнесу. Покупці активніше цікавляться об’єктами нерухомості, розповів Віце-президент "Київміськбуду" Аркадій Бондарев, передає УНН з посиланням на прес-службу компанії.
За його словами, це традиційна для даного сезону ситуація, адже до Києва одночасно приїжджає велика кількість людей.
"Ми бачимо підвищений, порівняно з літніми місяцями, попит на нерухомість. Це стосується і квартир, і приміщень для бізнесу, і паркомісць. Ціни сьогодні на первинному ринку нерухомості досить прийнятні, є багато квартир невеликого метражу, які купують для студентів, для молодих сімей, люди розуміють, що немає сенсу орендувати житло, якщо можна мати власне," – розповів він.
Відповідна активність позначилась і на ціновій політиці забудовників. Попри потужну інформаційну кампанію, яку ведуть в ЗМІ деякі фінансові і ріелтерські установи щодо надлишку непроданих квартир, практика показує, що восени більшість будівельних компаній підвищують вартість зведеної нерухомості.
"Сьогодні для купівлі нерухомості створені досить гарні умови. Забудовники надають знижки при повній оплаті, купити квадратні метри можна і в розстрочку, можна оформити іпотеку. Кілька банків готові кредитувати у перші 2-3 роки за європейськими відсотками - від 3 до 7 %, далі, звичайно, вони більші. Кожна людина обирає прийнятний для себе спосіб. В той же час не секрет, що найдешевше купити нерухомість можна на початку будівництва, а от за готове житло чи офіс доведеться заплатити більше," – підкреслив Аркадій Бондарев.
На вартості житла, пояснив він, відображаються ціни на енергоносії, паливо і т.ін, тому вартість квадратних метрів на деяких об’єктах підвищилась. Однак, вважає Віце-президент "Київміськбуду" різкого зростання найближчим часом чекати не варто.
Джерело: УНН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.