Дієта «вікінгів»: швидке схуднення та профілактика хвороби Альцгеймера

Дієта «вікінгів»: швидке схуднення та профілактика хвороби Альцгеймера
Дана система харчування для схуднення була створена на противагу всім відомої середземноморської дієти, передає Ukr.Media. Причому, дієтологи з часом прийшли до висновку, що вікінги харчувалися правильно і тому були володарями відмінного здоров'я.
Особливості дієти «вікінгів»
Суть скандинавської дієти полягає в тому, що більшу частину раціону складають білкові продукти тваринного походження. Це риба і м'ясо, тобто те, що було доступно древнім вікінгам під час тривалого плавання по морях і океанах.
Також, дозволяється на північній дієті вживати овочі, але тільки ті, які ростуть в тому ж регіоні, де живе людина. В даному разі вони вважаються найбільш корисними і придатними для тих, хто худне.
На дієті «вікінгів» можна їсти каші ячменю, вівса і жита, які сприятливо впливають на травлення.
З напоїв скандінавська дієта передбачає вживання червоного вина і навіть пива, але в обмеженій кількості.
Дозволено до вживання і м'ясо птиці, особливо гусей і качок, а також курей.
Дієтологи навіть радять налягати на курячі яйця, бажано, в першій половині дня.
Відповідно, від продуктів з пшениці та хліба необхідно відмовитися, як і від газованих напоїв і солодощів. А от рибу з м'ясом можна вживати в будь-якому вигляді — смаженому, копченому, сушеному, вареному, запеченому і так далі.
Унікальна властивість дієти «вікінгів»
Шведські вчені коли проводили глобальне дослідження, в якому пропонували учасникам дотримуватися скандинавської і середземноморської дієти.
Більше двох тисяч осіб були поділені на дві групи, де тривалий час харчувалися за принципами дієти «вікінгів» і середземноморської дієти.
Вченим вдалося з'ясувати, що ті люди, які дотримувалися скандинавської дієти, до своєї старості на 100 % знизили ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера.
Дієтологи стверджують, що люди, які обрали для схуднення дієту "вікінгів", в будь-якому випадку виграють, адже вони не тільки почнуть стрімко скидати зайві кілограми, але і убезпечать себе від найпоширенішої хвороби людей похилого віку. Плюс до всього, статистика показує, що скинуту вагу на скандинавській дієті дуже складно набрати заново.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.