Три незвичайних способи приготувати гречку

Три незвичайних способи приготувати гречку
Гречка має високий вміст вітамінів групи В, також вона містить калій і магній, передає Ukr.Media. Це дієтична крупа, тому її додають в раціон ті, хто дотримується здорового харчування, або ж хоче схуднути. Але гречка – це не лише нудний гарнір, і ці три рецепти у цьому вас переконають.

Гречаний гуляш
Інгредієнти:
- гречка 150 г;
- болгарський перець 1 шт.;
- помідори 2 шт;
- баклажан 1 шт;
- гострий перець 1 шт.;
- суміш трав;
- приправа паприка;
- оливкова олія;
- томатна паста;
- цибуля, часник.
На оливковій олії потушкуйте дрібно порізану цибулину і зубчик часнику. Додайте помідори, перець і кабачки, порізані кубиками. Відваріть гречку і додайте в сковорідку разом з томатною пастою, приправами і травами. Тушіть на повільному вогні ще 5 хвилин.

Гречані оладки
Інгредієнти:
- гречка 150 г;
- яйце 1 шт.;
- борошно 2 ст. л.;
- кефір 50 мл;
- оливкова олія.
Відваріть гречку і ретельно перемішайте її з борошном, яйцем і кефіром. Смажте оладки на сковорідці з мінімальною кількістю масла.

Різотто з гречкою
Інгредієнти:
- гречка 150 г;
- печериці 300 г;
- вершки 50 мл;
- вершкове масло 10 г;
- біле вино 50 мл;
- цибуля, часник.
На розтопленому вершковому маслі обсмажте цибулю та часник. Додайте гриби і вершки. Відваріть гречку і додайте її до грибів. Тушіть на повільному вогні, поступово додаючи до соусу вино. При подачі можна посипати пармезаном.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.