Рецепти курячих крилець

Рецепти курячих крилець
Хто з нас не любить ароматних курячих крилець, приготованих в ресторанах або кафе, передає Ukr.Media. Сьогодні ми розкриємо секрети їх приготування, які можна застосувати в домашніх умовах.

Крильця з пармезаном і часником
Готувати таке блюдо не складно, а смак – незвичайний.
Помийте крильця, обсушіть паперовим рушником. Потріть на тертці пармезан, додайте розмарин, кмин, сіль і подрібнений часник.
Обваляйте в цій суміші крильця і випікайте в духовці 25-30 хвилин при температурі 220о С. В цей час займіться соусом: 0,5 склянки майонезу, 200 г сиру з блакитною цвіллю, 1 ч. ложка діжонської гірчиці збийте в блендері – все готово.

Крильця по-тайськи в солодкому соусі
Це страва ідеально підійде для любителів азіатської кухні.
Приготуйте маринад із соєвого соусу, рисового оцту, натертого імбиру, соусу чилі, гірчиці, обов'язково додайте цукор.
На смак це повинно бути кисло-солодким і дуже гострим. Складіть в поліетиленовий пакет крильця, перемішайте з маринадом і залиште на 0,5 години. Випікайте в духовці близько 40 хвилин при 200 оС.
На гарнір подайте смажену картоплю з тим же маринадом, залишеним в якості соусу.

Крильця в маринаді з кока-коли
Як би безглуздо це не звучало, але на смак просто дивовижно.
Для початку проваріть крильця в підсоленій воді протягом 7 хвилин. Дайте їм обсохнути і запікайте на решітці 20 хвилин при 200оС. Вмочіть крила в суміш з кока-коли, соєвого соусу, цукру, для густоти додайте кукурудзяний крохмаль. Запікайте ще протягом 5 хвилин, вони повинні вийти на глазурі.

Медово-гострі крила Баффало
Візьміть гострі спеції, які вам сподобаються, змішайте з борошном і обваляйте крильця. Запікайте 20 хвилин при 200о С, переверніть, і запікайте ще 20 хвилин.
У цей час приготуйте соус: змішайте 1 склянку меду, 40 г вершкового масла, гострі спеції і ложку кукурудзяного крохмалю. Поставте на вогонь, постійно помішуючи, доведіть до кипіння, але не кип'ятіть. Залийте готові крила соусом, через кілька хвилин можна подавати на стіл.

Хрусткі гострі крила Тандурі
Цей рецепт для любителів гострого. Помиті і обсушені крила обваляйте в індійських спеціях. Зробіть Маринад з сметани або натурального йогурту, лимонного соку, тертого імбиру і часнику.
Залиште на кілька годин, можна на ніч. Випікати півгодини при 220оС. Подавайте з соусом із сметани або натурального йогурту змішаним з лимонним соком, часником, свіжою м'ятою і сіллю.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.