Як швидко перевірити якість прального порошку

Як швидко перевірити якість прального порошку
Асортимент засобів для прання величезний. І часом вгадати з якістю прального порошку дуже складно. Одні виводять плями, але залишають білий наліт на темних речах, інші просто «освіжають», але не відпирають як слід забруднення. Що ж робити? Можна довго мучитися в пошуках підходящого засобу, витративши при цьому чимало грошей, якщо не знати про один простий трюк для визначення якості прального порошку.
Розчиніть в склянці води 1 ст. л. порошку, помістивши потім у розчин шматочок білок крутозвареного курячого яйця. Якщо через добу білок залишився неушкодженим, цей порошок низької якості. Білок став м'якшим і навіть почав трохи розчинятися — порошок підходить для прання кольорових речей і одягу з легкими забрудненнями.
Ну а якщо ж білок розчинився повністю, — такий засіб ідеально підходить для прання білих і сильно забруднених речей!
Ось ще один экспресс-тест.
У потрібну кількість ємностей (в залежності від кількості зразків порошку) налий по 50 мл теплої води. Розчини в кожній ємності по 1/4 ч. л. прального порошку. Потім додай в кожен посудину по 2 краплі зеленки, розмішай і спостерігай за кольором води.
У склянці з якісним відбілюючим порошком вода повинна бути знебарвлені досить швидко, відповідно цим засобом можна (і потрібно) прати білі речі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.