Орендарів якісних торгових площ чекає підвищення ставок

Орендарів якісних торгових площ чекає підвищення ставок
«Зниження девелоперської активності в сегменті комерційної нерухомості, безумовно, позначиться на орендних ставках», – таку думку озвучили експерти компанії UTG.
У зв'язку з низьким введенням в експлуатацію якісних торгових площ в цьому році, вже до кінця поточного року очікується активне поглинання існуючих площ, що призведе до подальшого зниження рівня вакантності в більшості торгових об'єктів. За підрахунками аналітиків компанії, на сьогоднішній день в кращих торгових центрах Києва спостерігається рівень вакантності не більше 2 %, а орендні ставки знаходяться в діапазоні 50-60 дол./кв.м.
«Внаслідок зниження девелоперської активності на ринку і низького обсягу введення нових торгових площ, до кінця 2017 р. очікується зростання рівня орендних ставок на 10-20% в якісних торгових центрах. При цьому буде зберігатися прив'язка орендних ставок до долара США (фіксується на поквартальній основі), а відсоток від товарообігу, як і раніше, буде інструментом компенсації зниження орендних ставок», – розповіла в ході прес-конференції директор компанії UTG Євгенія Локтіонова.
Джерело 100realty.ua.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.