10 районів Нью-Йорка, які ідеально підходять для життя з дітьми

10 районів Нью-Йорка, які ідеально підходять для життя з дітьми
Наявність дітей не означає, що вам треба переїхати жити за місто. Один з популярних американських сайтів нерухомості провів дослідження й визначив десять найкращих районів Нью-Йорка для батьків та дітей, пише СВІТUA з посиланням на usa.one.
Рейтинг грунтується на кількості будинків будинків з двома та більше спальнями, кількості будинків з дітьми у віці до 18 років та показниками місцевих шкіл. Тож, перелік найкращих районів Нью-Йорка для батьків та дітей вигялдає таким чином:

Грінвуд, Бруклін
За даними дослідження, в районі Грінвуд одні з найкращих шкіл в світі, а в 62 відсотках апартаментів у околицях – дві й більше спалень. Крім того, в 24 відсотках будинків живуть родини з дітьми. В районі розташовано Проспект Парк, а середня вартість оренди двокімнатної квартири – 2 350 доларів, що нижче на шість відсотків середньої ціни в місті за таку площу.

Аубурндале, Квінс
В 30 відсотках родин у цьому районі є діти до 18 років, а 71 відсоток будинків – з двома й більше спальнями. Середня вартість оренди двокімнатної квартири – 2 200 дооларів.

Коламбія Стріт Вотерфронт, Бруклін
За даними дослідження приблизно 61 відсоток будинків у районі – з двома та більше спальнями. Середня вартість їх оренди – 2 888 доларів. Крім того, тут – одні з найкращих шкіл у Брукліні.

Дюкер Гайтс, Бруклін
У 81 відсотку будинків цього району – дві й більше спалень. Майже в 34 відсотках будинків живуть родини з дітьми до 18 років. Крім того, середня арендна платня за двокімнатну квартиру тут одна з найнижчих в місті – 1 900 доларів.

Керролл Гарденс, Бруклін
Приблизно 50 відсотків будинків для оренди в Керролл Гарденс – з двома й більше спальнями. А от середня ціна оренди тут доволі висока – 3 750 доларів.

Бейсайд, Квінс
За даними дослідження, трохи більше чверті будинків у цьому районі зайняті родинами з дітьми до 18 років. Середня вартість оренди двокімнатної квартири або будинку – 2 525 доларів.

Ред Гук, Бруклін
Тут 65 відсотків будинків – з двокімнатними (чи більше) квартирами. Середня ціна на оренду – приблизно 2 825 доларів.

Стайвесант Таун – Пітер Купер Вілледж, Мангеттен
Більше половини будинків у Стайвесант Таун – Пітер Купер Вілледж – з двокімнатними або трикімнатними квартирами. Щоправда, є й мінуси. По-перше, лише 11 відсотків родин, що живуть тут, – це родини з дітьми до 18 років. Та головний недолік – висока орендна платня. Середня ціна двокімнатної квартири в Стай Таун – 4 658 доларів. Це найвищий показик у всьому переліку й на 20 відсотків вище, аніж середня ціна за дві спальні в Мангеттені.

Бет Біч, Бруклін
Приблизно 30 відсотків будинків у Бет Біч – з двома й більше спальнями. До речі, середня вартість їх оренди доволі невелика – 1 925 доларів.

Ріджвуд, Квінс
Практично 87 відсотків будинків у Ріджвуді – з дома й більше спальнями. Середня вартість їх оренди складає 2 093 долари.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.