Як обрати житловий комплекс

Як обрати житловий комплекс
На що звертати увагу?
Найперше, необхідно звертати увагу на інфраструктуру житлового комплексу. Чи передбачені дитячі і спортивні майданчики, магазини, дитячі садки, аптеки, спортзали.
Серйозна будівельна компанія в проекті ЖК одразу передбачає комерційну нерухомість для магазинів, кафе, ресторанів, спортзалів. Тому не повинно виявитися так, що у вашому ЖК буде неможливо купити продукти харчування та задовольнити елементарні людські потреби, пов’язані зі сферою обслуговування. Однак варто це уточнити на етапі купівлі квадратних метрів, щоб потім не потрапити в халепу.
Не менш важливим є територіальне розміщення ЖК. Потрібно обов’язково орієнтуватися, чи є в пішій доступності парк або озеро, які транспортні розв’язки.
І останнє – це історія місця, на якому будуватиметься комплекс. Якщо ви вірите в забобони, навряд чи вам захочеться дізнатися, що під фундаментом вашого будинку раніше було якесь кладовище. Та й в будь-якому випадку – із забобонами або без них – чи не було раніше шкідливого виробництва.

Які гарантії на ремонт?
Деякі компанії представляють вибір квартир “під ключ” або з підготовкою під чистову обробку.
Пропонують і придбати квартиру з гарантією. У гарантійні зобов’язання компанії можуть входити: гарантії на оздоблювальні, фасадні роботи та будівельні матеріали; дверні та віконні конструкції; роботи по монтажу інженерних систем. А також на монтаж кухонних гарнітур і сантехнічного обладнання. Що дозволяє в перебігу гарантійного терміну оперативно усунути проблему, в разі її виникнення.
Термін такого гарантійного зобов’язання – від 6 до 12 місяців.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.