За скільки можна купити квартиру в будинках старого житлового фонду Житомира: інфографіка

За скільки можна купити квартиру в будинках старого житлового фонду Житомира: інфографіка
В інфографіці зафіксовані середні ціни на придбання квартир в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Житомира.
Агент з продажу нерухомості АН «Дом» Віталій Вайль поділився інформацією з порталом Domik.ua про те, що покупці в Житомирі вибирають маленькі квартири в будинках радянської будівлі і новобудовах. Інше житло великої площі не користуються попитом серед клієнтів.
За даними агентств нерухомості Житомира, покупці купують квартири в середньому за $ 25000. Віталій Вайль зазначив, що клієнти в рівній мірі цікавляться житлом, як з чорновою обробкою, так і з готовим ремонтом.
Коли потенційні покупці вибирають собі квартири, перше, на що вони звертають увагу – це локація будинку. Так, вона повинна передбачати розташування поруч об'єктів соціальної інфраструктури та зупинок громадського транспорту. Будинки, розташовані поруч з наземним паркінгом, при цьому, вважаються пріоритетними.
Власники квартир готові торгуватися при продажу. Середній розмір знижки становить від 2 до 5 % від загальної вартості житлового об'єкта. Якщо ціна житла відповідає ринковій, період експозиції триває близько місяця. При спочатку завищеною вартістю квартири, продаж може тривати довше.

Середні ціни на покупку квартир в будинках старого житлового фонду Житомира
За скільки можна купити квартиру в будинках старого житлового фонду Житомира: інфографіка
Дані інфографіки демонструють середні ціни на покупку житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Житомира. Вартість може бути й інший, що залежить від планування і району розташування житлового об'єкта.
Придбати однокімнатну квартиру в центрі міста можна в середньому за $15000–$16000.
Двокімнатне житло в будинках старого житлового фонду, розташованих в районах, наближених до центру, можна купити за $16000–$17000.
Купівля трикімнатного житлового об'єкта на околиці Житомира обійдеться клієнтам в $17000–$18000.
Для порівняння, купити однокімнатну квартиру в будинках старого житлового фонду на околиці Рівного можна в середньому за $16000–$16500.
Агент з продажу нерухомості Анастасія Панченко розповідає, що в деяких випадках покупці перш ніж укладати угоду купівлі-продажу залишають продавцям завдаток в розмірі 2-5 % від загальної ціни на житловий об'єкт. Іноді клієнти оформляють процедуру нотаріально.
Привабливими для покупців залишаються квартири в будинках, які розташовані на центральних вулицях міста – Київської, Бердичівської і Перемоги. Житло на околиці не користується попитом серед клієнтів через віддаленість від центральної частини міста.
Джерело: domik.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.