Технічні поверхи в Києві облаштовують під офіси або житло

Технічні поверхи в Києві облаштовують під офіси або житло
Полювання за квадратними метрами. Техповерх – це спільний простір для всіх домовласників, але підприємливі українці потайки будують там офіси, а деякі – і зовсім живуть роками.
Триста квадратних метрів з панорамним видом на столицю – це технічний поверх київської новобудови. Потай від мешканців сюди проникли будівельники – і почали облаштовувати офіс.

Те, що невідомі затіяли будівництво на технічному поверсі, жителі цього будинку виявили випадково. За кілька днів тут виросли перестінки, як у офісного приміщення. Працювали без зайвого шуму, але із завидною швидкістю, кажуть мешканці.
Уникає камер і головний інженер ЖЕКу – запевняє, дозвіл проводити роботи нікому не давав.
Тепер захищати ці квадратні метри мешканці будуть самостійно – повісять замки і організують чергування. А шукати того, хто хотів привласнити кілька поверхів, буде вже поліція.
Іноді люди нелегально роками живуть в технічних приміщеннях: облаштовують під житло підвали і накопичувачі сміттєпроводів.
Використовувати такі приміщення власники квартир будинку можуть на свій розсуд – головне, щоб колективно.
В основному домовласники облаштовують колясочні або комори. Можна навіть заробляти на цьому – облаштувати майстерню або студію і здавати в оренду. Головна й необхідна умова – з відома і згоди мешканців.
Джерело:"Сегодня".

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.