Вартість оренди квартир у будинках старого житлового фонду Житомира: інфографіка

Вартість оренди квартир у будинках старого житлового фонду Житомира: інфографіка
Як повідомив агент з оренди нерухомості Віталій Вайль, клієнти вибирають квартири маленької площі. Так, найбільшим попитом користується одно- і двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Житомира. Інше житло в новобудовах знімають рідко, що обумовлено високою вартістю оренди.
Згідно з даними агентств нерухомості, клієнти вважають прийнятним витрачати на оренду квартир в Житомирі близько 3000-4000 грн в місяць.
За словами фахівця, орендарі хочуть проживати в квартирі з автономним опаленням, лічильниками енергоресурсів і побутовою технікою. Крім цього, житло обов'язково має бути обладнано мережею бездротового Інтернету.
Більшість квартиронаймачів хочуть знімати об'єкти з меблями.
«Приблизно 90 % клієнтів орендують квартири з меблями, а 10 % вважає за краще знімати житло без, користуючись власними», – зазначив ріелтор. Локація будинку також залишається важливим критерієм вибору орендарів. Більшість хочуть знімати житло в будинку, розташованому поруч з транспортною розв'язкою і зупинками громадського транспорту.
Ріелтори Житомира розповідають, що орендодавці нерідко відмовляються укладати угоди на оренду житлової нерухомості зі студентами, побоюючись, що ті не будуть дотримуватися всі пункти договору.

Середні ціни на оренду квартир в будинках старого житлового фонду Житомира
Зняти однокімнатну квартиру в центрі міста орендарі можуть в середньому за 3000-3500 грн.
У таку ж суму обійдеться оренда двокімнатного житла в районах Житомира наближених до центру, де показники збільшуються до 3500-4000 грн.
Трикімнатні житлові об'єкти на околиці клієнти можуть орендувати в середньому за 3000-3500 грн. Але в центральній частині міста оренда такого житла обійдеться квартиронаймачам вже в 4000-4500 грн.
Для порівняння, орендувати однокімнатну квартиру в будинках старої споруди на околиці Рівного можна за 2500-3000 грн.
Найбільш затребуваною для орендарів частиною міста вважається центр Житомира. Інфраструктура тут найбільш розвинена, що і привертає потенційних квартиронаймачів. Так, найпопулярнішими вважаються вулиці Київська, Бердичівська та проспект Миру.
Джерело: domik.ua.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.