Продажі будинків на вторинному ринку в США несподівано зросли у вересні

Продажі будинків на вторинному ринку в США несподівано зросли у вересні
Продажі будинків на вторинному ринку житла в США у вересні 2017 року підвищилися на 0,7 % порівняно з попереднім місяцем – до 5,39 млн будинків у перерахунку на річні темпи, йдеться у звіті Національної асоціації ріелторів.
У серпні продажі склали 5,35 млн будинків, і аналітики в середньому прогнозували зниження продажів будинків у вересні на 0,9 % – до 5,3 млн у річному обчисленні.
При поточних темпах продажів потрібно було б 4,2 місяця для продажу всіх будинків на ринку; показник тримається на цьому рівні з травня. У середньому будинки продавалися в минулому місяці за 34 дні порівняно з 30 днями в серпні.
Продажі будинків на одну сім’ю на вторинному ринку зросли минулого місяця на 1,1 % – до 4,79 млн у річному вираженні. Обсяг продажу об’єктів нерухомості, розрахованих на кілька домогосподарств, включаючи таун-хауси та кондомініуми, скоротився на 1,6 %, до 600 тис. в перерахунку на річні темпи.
Трохи менше третини (29 %) покупців будинків купували нерухомість вперше, 20 % угод були оплачені без залучення кредитних коштів, інвестори становили 15 % покупців.
За матеріалами Інтерфакс-Україна.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.