Зоряне небо: найелегантніший декор гарбуза на Хеллоуїн

Зоряне небо: найелегантніший декор гарбуза на Хеллоуїн
Традиційний декор гарбуза до Хеллоуїну – вирізані пики і моторошні гримаси все частіше замінюються більш креативним підходом до декорування цього плоду.
Сузір'я, вирізані на гарбузі – це не просто пророблені в ній отвори, з'єднані лініями, це романтичний елемент декору для дому, який доречний не тільки в період святкування Хеллоуїна, а й цілий рік.
Сузір'я на поверхні гарбуза – оригінальний мінімалістичний декор, який здивує гостей і подарує романтичну обстановку вашого будинку.
Щоб виготовити такий предмет декору, необхідно підготувати гарбуз правильної форми середнього розміру, гострий кухонний ніж і прилад для різання отворів – викрутку або міцну вязальную спицю.
У гарбузі необхідно вирізати отвір зверху в формі кришки. Потім ложкою або лопаткою потрібно вийняти з гарбуза «нутрощі» – насіння і прожилки. Коли гарбуз стане порожнім зсередини, слід проколоти в ньому невеликі наскрізні отвори так, щоб зовні малюнок нагадував вбрання вами сузір'я.
Далі потрібно запалити невелику свічку і помістити її всередину гарбуза – світло буде проникати крізь отвори.
Можна стилізувати сузір'я на свій смак і вирізати на поверхні гарбуза контур місяця, що складається з безлічі дрібних отворів.
За допомогою такої методики прикраси гарбуза у вас вийде оригінальний світильник ручної роботи.
Це візерунки і витончені малюнки на гарбуз приємно урізноманітнюють декор інтер'єру квартири не тільки на Хеллоуїн, але і з будь-якого іншого святкового приводу.
Такі імпровізовані нічники гарантовано прикрасять дитячу кімнату, спальню, вітальню або кухню.
Виготовлені гарбузи на ганку приватного будинку, в передпокої або на каміні у вітальні – ознака гарного смаку, почуття стилю та індивідуальності господаря будинку.
Джерело: domik.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.