Біткоїн-угода: об'єкт всесвітньої спадщини ЮНЕСКО на Ібіці продається за 1850 BTC

Біткоїн-угода: об'єкт всесвітньої спадщини ЮНЕСКО на Ібіці продається за 1850 BTC
Коли техаське агентство нерухомості продало будинок виключно за біткоїни, легкість транзакцій стала як ніколи актуальною.
Шеріл Лоу, агент з нерухомості, яка оформляла угоду, сказала: «За 10 хвилин біткоїни конвертували в долари США, і угода завершилася!» Дотримуючись нової тенденції, в Іспанії ріелтори виставили на продаж історичний палац у місті Ібіца за біткоїни.
El Palacio Badarji продається за 1850 BTC. Це палац 18-го століття, побудований в 1740 році й оголошений ЮНЕСКО світовою спадщиною в 1999 році. В останні кілька років об’єкт реставрувався.
Тільки минулого місяця палац в Лондоні був виставлений на ринку за 17 мільйонів фунтів стерлінгів. В оголошенні про продаж вказувалося, що потенційний покупець повинен заплатити в біткоїнах. У той час нерухомість коштувала 5 050 BTC.
Лев Логінов, який виставив майно на продаж, вважає: «Транзакції з біткоїном відбуваються швидше, ефективніше, ніж використання послуг банків, які вводять непотрібне надмірне регулювання».
Британські підприємці Мішель Моне і Дуг Барроуман також почали будівництво житлового комплексу в Дубаї, де можна купити апартаменти за біткоїни. Моне вірить, що настане той час, коли крім фіатної валюти будуть широко застосовуватися біткоїни і альткоїни в угодах з нерухомістю.
На ринку нерухомості варто відзначити проекти Propy, Atlant та Brickblock. Децентралізована платформа реєстрації угод Propy нещодавно використовувалася при продажу квартири в Україні. Brickblock планує запропонувати перший у світі токенізований проект нерухомості – житловий квартал у Берліні, який надійде в продаж вже в грудні.
За матеріалами Altcoin.info.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.