Ціни на покупку квартир в Житомирі в листопаді 2017 року

Ціни на покупку квартир в Житомирі в листопаді 2017 року
Тенденції ринку житлової нерухомості в Житомирі: актуальні ціни на вторинне житло в листопаді 2017 року.

Як повідомила агент з продажу нерухомості АН «Дом» Валентина Іващук, ціни на квартири вторинного ринку нерухомості Житомира в листопаді 2017 роки не змінилися в порівнянні з попереднім місяцем. Покупці вибирають житлові об'єкти маленьких площ і обгрунтовують свій вибір бажанням максимально заощадити гроші при покупці. Трикімнатне житло залишається незатребуваним для більшості клієнтів.
«Квартири великих площ не приваблюють покупців через те, що ціни на них досить високі. Замість цього, одно- і двокімнатні житлові об'єкти користуються великою популярністю серед клієнтів », — розповіла фахівець.
Згідно з даними агентств нерухомості, близько 70 % покупців вважають за краще купувати квартири з ремонтом, коли інші 30 % — з чорновою обробкою.
«Більшість клієнтів не бачать сенсу в тому, щоб займатися ремонтними роботами самостійно, тому купують готове житло. Ті, хто хочуть робити ремонт на свій смак, вибирають нерухомість з чорновою обробкою », — поділилася думкою ріелтор.
Першою вимогою потенційних покупців в Житомирі вважається розташування будинку в пішої доступності від важливих об'єктів соціальної інфраструктури і транспортної розв'язки. Наявність таких зручностей багато клієнтів вважають обов'язковим. Крім цього, житло повинно бути оснащено автономним опаленням та лічильниками енергоресурсів.
У листопаді 2017 року власники житлової нерухомості готові торгуватися і поступатися при продажу. Розмір знижки в середньому становить від 5 до 10 % від початкової вартості квартири. За відповідності ціни житла ринкової, термін експозиції буде тривати два місяці. Якщо первинна вартість квартири була завищена, продаж може затягнутися на півроку.
На думку ріелторів, найпривабливіші для клієнтів житлові багатоквартирні будинки, розташовані в центральній частині Житомира. Високий попит зафіксований на житлові об'єкти, які знаходяться на Бердичівської та Київській вулицях міста.

Ціни на квартири в новобудовах
Інтенсивне будівництво новобудов в Житомирі не ведеться. За словами Валентини Іващук, забудовники зводять нові житлові комплекси в центрі міста. Перед тим, як придбати житло на первинному ринку нерухомості, покупці цікавляться рейтингом будівельних компаній, щоб підібрати для себе надійного і перевіреного забудовника.
Спеціаліст розповідає, що клієнти воліють купувати квартири в новобудовах на завершальних етапах будівництва.
«У 70 % випадків покупці вибирають житло в нових будинках, зведення яких буде закінчено в найближчі терміни. Це можна пояснити побоюванням покупців, що будівництво може зупинитися, внаслідок чого об'єкт не буде зданий вчасно. У свою чергу, 30 % клієнтів зацікавлене в покупці квартир в житлових комплексах, будівництво яких триває. Такі покупці прагнуть придбати нерухомість за максимально вигідною і низькою ціною », — додала ріелтор.
Джерело: domik.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.