Пеню за «комуналку» у Верховній Раді підтримали 6 із 7 депутатів від Житомирщини

Пеню за «комуналку» у Верховній Раді підтримали 6 із 7 депутатів від Житомирщини
Депутати Верховної Ради 9 листопада більшістю голосів підтримали новий проект Закону України «Про житлово-комунальні послуги». У парламенті він набрав 262 голоси. Документ, який передбачає, зокрема, введення пені за невчасні розрахунки за комуналку, підтримали 6 із 7 нардепів із Житомирщини.
Згідно із протоколом голосування Верховної Ради, законопроект, одним із ініціаторів якого був нардеп-бердичівлянин Олександр Ревега, не підтримав лише нардеп від Малинщини Павло Дзюблик. Решта обранців, за яких на виборах до парламенту голосували жителі Житомирської області, вирішили підтримати свого бердичівського колегу, повідомляє "Вголос.zt".
Проголосували на підтримку Володимир Арешонков, Олександр Ревега, Борислав Розенблат, Вадим Кривенко, Володимир Литвин та Юрій Павленко.
Цей законопроект вводить з 1 січня 2018 року пеню за прострочення комунальних платежів. Крім того, він забирає у органів місцевого самоврядування право на затвердження тарифів. Відтепер їх визначатимуть самі надавачі послуг.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.