Українські жалюзі з сонячних модулів продаватимуться в американських магазинах Best Buy

Українські жалюзі з сонячних модулів продаватимуться в американських магазинах Best Buy
Український стартап SolarGaps, який виготовляє «розумні» жалюзі з сонячних модулів, в наступному році розпочнуть співпрацю з американськими компаніями Best Buy та Apple.
В інтерв’ю LIGA.net СЕО SolarGaps Євген Ерік, розповів про плани стартапу. Одними з ключових напрямків розвитку компанії стане співпраця з американською компанією, що володіє мережею побутових магазинів Best Buy, а також корпорацією Apple.
У зв’язку з тим, що 70 % замовлень SolarGaps припадає на американський ринок, стартап планує в наступному році розпочати роздрібну торгівлю. «Розумні» жалюзі потраплять на полиці магазинів американської мережі Best Buy.
«Безумовно, наш продукт хочуть продавати. Питання лише в тому, що вихід в рітейл – коштовна річ. Запаси, логістика, великі обсяги виробництва… Це буде в майбутньому потужним каналом продажів. І ми до цього готуємось, – Розповідає Євген Ерік, – Плюс ще сертифікацію необхідно пройти для Сполучених штатів – це 4-5 місяці, і доволі витратно. Ми вже сертифіковані в Україні і зараз подаємось на сертифікацію в ЄС. Це важливо, для наших партнерів в Європі, оскільки вони хочуть нас продавати».
Нагадаємо, українські жалюзі, що перетворюють енергію сонця на електрику компанії SolarGaps отримали грант від Євросоюзу, розміром 50 000 євро, а півроку тому стартап зібрав $50 000 на Kickstarter.
Окрім цього, SolarGaps ведуть переговори з компанією Apple.
«Розумні» жалюзі є компонентом smart home. Саме тому важливо, щоб вони інтегрувалися в Apple HomeKit, завдяки додатку на смартфоні», – розповідає Ерік. Таким чином, український стартап SolarGaps стане одним з потенційних продуктів Apple Home.
Додамо, що на даний момент SolarGaps виконує замовлення з Європи та Абу-Дабі. Окрім цього, стартап потрапив в програму Global Solutions Program під егідою Google, NASA та Університету сингулярності.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.