Єдину в Житомирі пішохідну вулицю продовжуть прикрашати до новорічних свят: лавки тимчасово прибрали, а на їх місці встановлюють ялинки

Єдину в Житомирі пішохідну вулицю продовжуть прикрашати до новорічних свят: лавки тимчасово прибрали, а на їх місці встановлюють ялинки
Не лише ковзанкою на зимові свята запам’ятається Михайлівська. Сьогодні, 6 грудня, на пішохідну вулицю в Житомирі працівники КП «Зеленбуд» привезли ще й красуні-ялинки, а також встановлюють параметричну лавку та дерев'яні кадки, де й знаходитимуться найголовніші дерева Новорічних та Різдвяних свят.
Дерева встановлють на період найголовніших зимових свят на тих місцях, де ще зовсім нещодавно розташовувалися конструкції-лавки. Дерев'яних кадок буде 8.
Окрім того, як повідомив головний архітектор Житомира Юрій Безбородов, наразі на Михайлівській тривають роботи зі встановлення першої секції параметричної лавки. Конструкція буде доповнена світлодіодними стрічками. Додамо, що фонтан на Михайлівській вже цього ж дня, 6 грудня, Нагадаємо, що встановлення ковзанки на вулиці Михайлівській дозволив своїм рішенням виконавчий комітет Житомирської міської ради на позачерговому пленарному засіданні, яке відбулося нещодавно, 28 листопада. Облаштування відкритої сезонної ковзанки зі штучним льодом на розі вул. Михайлівської та Бориса Лятошинського члени міськвиконкому дозволили ФОП Громській Людмилі Володимирівні. Крижана красуня, котра радуватиме житомирян та гостей міста упродовж трьох місяців, буде розміром майже 600 м2 (20 на 30 м) і стане частиною Різдвяного ярмарку. А відкриття ковзанки заплановане на той самий день, коли в Житомирі традиційно запалять головну ялинку міста – 19 грудня.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.