Продукти, які легко допоможуть вам кинути палити

Продукти, які легко допоможуть вам кинути палити
Овочі
Морква, селера, броколі і огірки можуть допомогти в боротьбі зі шкідливою звичкою, а також зменшити нікотинову тягу. Завдяки цим продуктам, сигарети придбають огидний смак.

Темний шоколад
Темний шоколад дуже корисний людям, робляться спробу зав'язати зі шкідливою звичкою або мінімізувати шкоду від щоденного викурювання сигарет. Шоколад підвищує рівень допаміну. Люди, що включили шоколад в свій щоденний раціон, через деякий час зможуть відчувати природні задоволення.

Корінь імбиру
Це найбільш ефективний засіб у боротьбі з шкідливою звичкою. Подрібніть шматочок імбиру, змішайте його з цукром і включіть в свій раціон. Досить 1-3 ложок перед їжею. Це дозволить вам забути про куріння.

Жирні кислоти Омега-3
Жирні кислоти Омега-3 дозволять мінімізувати негативні наслідки куріння. Ці кислоти покращують жорсткість артеріальної системи і роблять судини еластичнішими. Найбільша кількість корисних елементів міститься у ріпаку, соєвих бобах і дикому лососі.

Апельсини
Якщо ви хочете кинути курити швидко, включіть в свій раціон апельсиновий сік. Фрукти багаті вітаміном С, восполняющем дефіцит, викликаний інтенсивним курінням.

Солоні продукти
Солона їжа дозволить звести до мінімуму кількість викурених сигарет в день. Кожен раз, коли ви хочете покурити, візьміть за звичку вживати в їжу продукти з високим вмістом солі.

Помідори
Включіть в раціон харчування помідори. Овочева культура допомагає знизити привабливість запаху сигарет. Томатний сік дає той же ефект, як і куріння, без будь-якої шкоди для вашого здоров'я. Можливо, це відбувається тому, що помідори та тютюнові вироби належать до одного і того ж сімейства.

Горіхи
Куріння може бути пов'язано з оральної фіксацією, тому включіть в раціон горіхи. Ви будете зайняті корисною справою і незабаром зможете позбутися від нікотинової залежності.

Овес
Кинути палити насправді дуже складно. Під час спроби зав'язати зі шкідливою звичкою, відмовившись від сигарет, рівень цукру в крові знижується, що призводить до сильних головних болів і запаморочення. Регулярне вживання відвару вівса дозволить отримати додаткову дозу цукру і забути про нікотині без істотної шкоди здоров'ю.

Молоко
Молоко — універсальний продукт у всіх відносинах. Стакан молока в день не тільки дозволить перебувати у відмінній формі, але і може запобігти спробі почати курити або кинути після значного стажу паління. Процес виведення нікотину з організму займає кілька днів, і потяг до куріння тютюну швидко проходить. Більш того, курці страждають все життя від впливу згубної звички, оскільки зміни незворотні. Але якщо ви ведете здоровий спосіб життя, незабаром ви будете вільні від нікотину. Щоб мінімізувати шкоду куріння, а згодом і зовсім відмовитися від шкідливої звички, складіть список, поруч з кожним записом написавши один або кілька варіантів подолання цієї проблеми.
Наприклад, «нікотин викликає звикання і діє як наркотик».
Ваш варіант: «потрібна альтернатива». Ще один запис: «куріння допомагає впоратися зі стресом». Ваш варіант: «п'ять хвилин прогулянки, і я назавжди відмовлюся від сигарет». Чим довше ви будете передбачати проблеми відмови від куріння, а також шляхи їх вирішення, тим вище шанси на успіх. Для того щоб відмовитися від куріння, потрібно мати бажання, визначивши мету і вигоду відмови від шкідливої звички.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.