Що не можна дарувати на Новий 2018 рік

Що не можна дарувати на Новий 2018 рік
На Новий рік приємно не тільки отримувати, але й дарувати подарунки. При їх виборі слід враховувати характер нової покровительки — Жовтої Земляний Собаки, а також її переваги, адже деякі речі дарувати категорично заборонено.
Чудова традиція дарувати подарунки на Новий рік існує з давніх часів. Напередодні свята вітрини магазинів рясніють розмаїттям оригінальних речей, які можна подарувати своїм близьким як знак уваги. Коли настає момент обміну подарунками, ми уважно спостерігаємо за реакцією адресата. Якщо презент доведеться не до вподоби, це може сильно зіпсувати святковий настрій.
Покровителькою наступного року стане Жовта Земляна Собака. Навіть незважаючи на дружелюбність і невибагливість цієї тварини, необхідно уважно підійти до вибору подарунка. Які заборонено дарувати на Новий рік 2018?

Що не можна дарувати дітям на Новий рік 2018
Як правило, дітям приємний будь знак батьківської уваги. Незважаючи на це, дарувати дитині надмірно дорогий одяг чи взуття буде недоречно. Вони просто не зможуть по достоїнству оцінити ваш подарунок, і особливої радості він їм не принесе.
З огляду на ворожі відносини між котами та собаками, небажано дарувати дитині іграшки у вигляді кішок або книги, на яких зображені представники котячих.
Якщо ваша дитина любить домашніх тварин і давно просить вас принести в будинок пухнастого друга, то віддайте перевагу цуценятам, адже покровителька року погано ладнає з котами.

Що не можна дарувати підліткам на Новий рік 2018
Підлітки — це дорослі діти, тільки більш ранимі. Тому подарунок слід вибирати уважно, адже будь-яка дрібниця може їх образити і навіть розсердити. Не забувайте враховувати стать вашої дитини. Наприклад, м'яка іграшка безумовно порадує дівчинку, а ось хлопчик такому подарунку навряд чи зрадіє.
Вважається, що дарувати гроші — поганий тон. Незважаючи на це, більшість підлітків зрадіють такому подарунку. Підлітковий вік досить складний, і догодити дитині в цьому випадку зовсім не просто. Тому буде краще, якщо ви піднесете в дар хоча б невелику суму грошей, а як їй розпорядитися, дитина вирішить сама.
Більшість підлітків гаджети люблять і цікавляться останніми новинками. Проте, якщо ви вирішили подарувати дитині новий телефон або планшет, спочатку дізнайтеся про його уподобання. Дарувати такий подарунок виходячи зі своїх смаків небажано.

Що не можна дарувати жінкам
Багато представниць слабкої статі люблять ланцюжки і намиста, але в 2018 році цей подарунок може принести невдачу. Справа в тому, що подібні аксесуари нагадують нашийники, які не до вподоби собакам. Якщо ви хочете порадувати жінку прикрасою, не розсердивши нову покровительку, нехай це будуть кільця, браслети або сережки.
Перли вважаються одним з найдорожчих дорогоцінних каменів. Приносити його в дар знайомим жінкам і подругам недоречно. Такий презент доведеться до речі, якщо ви хочете подарувати його коханій дружині або мамі.
Незважаючи на те, що жінки люблять парфум, в 2018 році дарувати його не варто. У собак досить чутливий нюх, і більшість запахів їх дратують. Такий подарунок розсердить Господиню, і тоді наступний рік не стане для вас успішним.
Багато хто вважає, що косметичні засоби — гарний і корисний подарунок для жінки. З цим складно посперечатися, але навіть тут є певні нюанси. Необхідно враховувати колірну гаму. Багато люблять яскравий макіяж і воліють яскраві відтінки помад і тіней. Юні дівчата, навпаки, найчастіше віддають перевагу менш помітні і більш природні тони, але найчастіше це залежить від смаку. Тому такий подарунок порадує жінку тільки в тому випадку, якщо ви добре знаєте її переваги і зможете зробити правильний вибір. Не рекомендується дарувати крему та засоби гігієни — деяких представниць прекрасної статі це може образити.
Намагайтеся дарувати кухонні приналежності тільки тим жінкам, які захоплюються кулінарією і люблять балувати свою сім'ю новими стравами. В іншому випадку цей подарунок буде типовим і неоригінальним. З цієї ж причини небажано дарувати посуд та інші предмети домашнього побуту.
Якщо ви вибираєте подарунок для жінки-колеги, то намагайтеся враховувати її захоплення. Дарувати канцелярське приладдя не рекомендується.

Що не можна дарувати чоловікам на Новий рік 2018
Незважаючи на те, що Собака — тварина невибаглива, подарунки не повинні бути банальними. Тому станки для гоління, дезодоранти і нижню білизну дарувати небажано.
Як і жінкам, чоловікам не можна дарувати парфуми. Уникнувши цього подарунка, ви уникнете гніву нової покровительки.
У 2018 році астрологи не рекомендують дарувати чоловікам інструменти, ножиці та інші ріжучі предмети. Такий подарунок може бути небезпечним для того, кому ви його адресуєте, так як подібні предмети Собака може сприйняти як погрозу.
У рік Собаки в якості подарунка слід уникати гаманців. Незважаючи на те, що цей подарунок є корисним, у 2018 році він може принести бідність і грошові труднощі.
Молодим хлопцям небажано дарувати алкоголь, навіть якщо він елітний, або сигари. Такий подарунок більше підійде для дорослих чоловіків.

Що не можна дарувати літнім людям
Годинники вважаються поганим подарунком для літніх людей. Такий подарунок нагадує про швидкоплинність життя, тому краще його уникати.
Не даруйте літнім людям те, що нагадує про вік. Такий подарунок корисний тільки в тому випадку, якщо людині необхідний постійний контроль за здоров'ям.
У 2018 році будь-якій людині небажано дарувати дзеркало. Часом собаки дуже агресивно реагують на своє відображення і навіть бояться його, тому такий подарунок може бути небезпечний. Для літніх людей він буде згубним, тому що дзеркала витягають життєву енергію і внутрішні сили.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.