Як перефарбуватися в блондинку – поради фахівців

Як перефарбуватися в блондинку – поради фахівців
Навіть такі «затяті» брюнетки, як Ніна Добрев, Кім Кардашян і Енн Хетеуей встигли побувати в цьому кольорі. Варто відразу попередити: перетворення з брюнетки в блондинку не таке просте, як здається на перший погляд. Але ми допоможемо вам подолати цей шлях з гідністю.
Колористи не рекомендують проводити процедуру освітлення в домашніх умовах: ви можете пофарбувати голову шматками, отримати жовтизну або взагалі зіпсувати волосся. Тому ми відразу пропонуємо вам звернутися до досвідченого фахівця. Але перед цим слід дізнатися декілька правил:
1. Якщо ви ніколи не освітляли волосся до цього, попередьте свого перукаря, так як процедура фарбування в вашому випадку буде відрізнятися.
2. Не намагайтеся оперувати професійними термінами. Навіть якщо в інтернеті ви вичитали, що вашому кольоротипу ідеально підходить попелястий блонд. Не завжди текст і картинка, знайдені на просторах Мережі відповідають дійсності.
3. Принесіть з собою фотографію дівчини, колір волосся якою вам сподобався.
Але пам'ятайте: відтінок шкіри і очей вашого «ідеалу» повинен бути максимально близький до вашого.
4. Проведіть домашню роботу: не мийте голову кожен день, позбавтеся від металевих гребінців і гребінців, не використовуйте праску, бережіть волосся від сонячних променів та раз-два в тиждень робіть маски.
5. Будьте реалістом і приготуйтеся до того, що за один похід до перукаря ви з брюнетки не перетворитеся в платинову блондинку. Вам доведеться пережити кілька етапів освітлення волосся, перш ніж отримати довгоочікуваний результат.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.