Новий рік 2018: фен-шуй правила для грошей, любові і щастя

Новий рік 2018: фен-шуй правила для грошей, любові і щастя
Якщо ви дійсно хочете досягти в Новому році здійснення заповітних бажань, варто заздалегідь подумати як саме ви прикрасите свій будинок до Нового року, і допоможе вам у цьому новорічний Фен-Шуй.

Простір для любові і пристрасті
Під опівнічний бій курантів кожен з нас загадує бажання і вірить, що вони неодмінно здійсняться в Новому році. Якщо в наступному році ви хочете зустріти свою другу половинку або зміцнити вже існуючі відносини, то максимум уваги варто приділити південно-західної частини вашої квартири. Добре, якщо саме в цьому секторі розташовується спальня або вітальня. Тут краще всього розмістити свічники і не забувати кожен вечір протягом усього святкового періоду їх запалювати. Краще, щоб свічників була парна кількість. Не допускайте, щоб у них по кілька днів перебували недогарки свічок.
Вогонь у Фен-Шуй відноситься до ефективних активаторам енергії потрібного вам сектора. Але що, якщо саме в цій зоні квартири ви з якихось об'єктивних міркувань не можете розмістити свічки? Чудово замінять їх електричні світильники та гірлянди. Але правила залишаються колишніми — запалюйте їх кожен вечір на всі свята.
Можна поставити ялинку в південно-західному секторі квартири або будинку. Але в цьому випадку неодмінно подбайте про те, щоб на ялинці або під нею були парні прикраси, які символізують відносини. Фігурки птахів або сердечка — тут вже на ваш вибір, але головне, щоб прикраси були новими і асоціювалися у вас саме з почуттями і романтикою.

Грошовий кут по Фен-Шуй
Ті, для кого в пріоритеті фінансові справи, теж можуть активувати потрібні сектори будинку для залучення удачі саме в грошових та професійних питаннях. Відразу два сектори будинку — північ і південний схід — допоможуть тим, хто більш за все спантеличений питанням «де взяти грошей побільше». В-принципі, можна не скупитися на декорації і активувати відразу два сектори. Тим більше, що нюанси між ними все-таки є: північний сектор будинку більше відповідає за удачу в кар'єрі і професійне зростання, а південно-східний безпосередньо пов'язаний з грошима. Якщо ваше робоче місце як раз знаходиться в цьому місці, подбайте про те, щоб прикрасити його гірляндами і незвичайними світильниками. Свічки навряд чи будуть виглядати переконливо в цьому місці, тому краще віддати перевагу штучних джерел світла. Але от поставити нову скарбничку для грошей у північному або південно-східному секторі будинку — відмінна ідея. Тільки не забувайте протягом усього святкового періоду підкладати в неї по одній монеті кожен день.
Новорічна ялинка, розміщена в північному або південно-східному секторі будинку, допоможе активувати амбітні плани в грошовому і кар'єрному питанні. Традиційний дід Мороз з мішком і пакети з подарунками — непогані символи того, що наступаючий рік принесе вам як очікувані, так і неочікувані подарунки — цінні і мають важливість на перспективу.

Повернути заплутавше щастя
А що якщо свята вже «на носі», а у вас немає ні крапельки новорічного настрою? Не варто лякатися, адже таке буває досить часто і говорить про те, що ви працюєте з останніх сил і вже порядком втомилися. На цей випадок у нас є пара засобів, які не тільки допоможуть вам зарядитися святкової енергією, але і повернуть у ваш будинок заплутавшее відчуття спокою і комфорту.
Насамперед подумайте про те, що знаходиться в східному секторі вашої квартири. Якщо там є можливість поставити ялинку — неодмінно скористайтеся цим шансом. Ялинка в східному секторі будинку дозволить вам протягом усього року допоможе вам швидко відновлюватися після стресу й неприємностей, бути у відмінній формі і розумно витрачати свої енергетичні запаси.
Але як бути, якщо саме в цій частині будинку у вас знаходиться кухня або туалет? Не ставити ялинку прямо там?
В цьому випадку знайдіть східний кут або сторону в тій кімнаті, де ви відпочиваєте — в спальні або вітальні. І сміливо ставте там ялинку. До речі, купіть кілька іграшок жовтого кольору і повісьте на ялинці — вони стануть прекрасними активаторами енергій здоров'я і душевного спокою у вашому домі.
Втомленим з усім справлятися самотужки варто звернути увагу на північний захід своєї квартири. У традиційному Фен-Шуй це — сектор помічників. В житті вплив цього сектору проявляється в несподіваному і сприятливому збігу обставин в потрібний момент. Якщо ви відчайдушно маєте потребу в будь-чиєї допомоги, то саме в північно-західному секторі будинку або головної кімнати розмістіть активатори потрібної вам енергії — свічки, електричні світильники або ялинку. Можна декорувати цей сектор блискучими новорічними кульками, дощиком, мішурою і періодично саме в ньому запалювати бенгальські вогні.
Правила Фен-Шуй допомагають активувати певні енергії для досягнення в наступаючому році найзаповітніших бажань. Але варто пам'ятати, що активація лише створить сприятливі обставини, і вам особисто теж доведеться прикладати зусилля для того, щоб бажання збулося.
Удачі вам, любові і щастя в наступаючому році!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.