Як не захворіти, якщо відчуваєш, що захворюєш?

Як не захворіти, якщо відчуваєш, що захворюєш?
Перше, що рекомендується зробити при підозрі на хворобу — це добре пропаритися (за умови, якщо немає температури). Краще якщо це буде лазня. Якщо можливості відвідати парилку немає, можна попарити ноги в гарячій воді з додаванням сухої гірчиці. В цей час варто пити чай з лимоном і малиною. Останню можна замінити медом.

Як тільки з’являється підозра на хворобу, можна прийняти препарат противірусної дії. При наявності кашлю рекомендується зробити інгаляцію з додаванням ефірних масел, зокрема евкаліптової, чайного дерева, ялиці та інших.

Щоб уникнути розвитку ускладнень при появі кашлю необхідно поставити коржик з відвареної картоплі в мундирі. Після того як картопля звариться, її слід потовкти (в шкірці), розкласти по двом щільним пакетам, після чого один покласти на груди, а інший на спину, лягти в ліжко, сховатися ковдрою. Відразу корж необхідно накладати черга тканинну серветку (щоб не обпектися), пізніше серветку слід прибрати.

Особливо важливо при перших симптомах хвороби прийняти велику дозу вітаміну С. Для цього достатньо з’їсти відразу цілий лимон. Якщо такої можливості немає. Аскортібіновая кислота в драже також підійде — її необхідно прийняти в кількості 8-10 штук. Вітамін С допоможе організму боротися з застудою.

Весь цей час слід більше пити чай, шипшину, тепле молоко з додаванням 10 г вершкового масла. Останнє прекрасно допомагає при починається застуді і почервонілому горлі. При перших відчуттях болю в горлі необхідно робити теплі полоскання з відвару ромашки, календули, пижма і розчину соди (1 ч. л. на склянку води). Після полоскань рекомендується змащувати горлом розчином люголя, але не більше 2 разів на день.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.