Як провести вихідні з сім’єю?

Як провести вихідні з сім’єю?
1. Плануйте

Це може здатися нудним — планувати вихідні, але така звичка набагато спростить справу. Не можна сказати, що імпровізація і щасливий збіг обставини не подарують вам приємні миті. Але якщо ви постійно будете сподіватися на натхнення, то втратите цінний час. Ідея може так і не з’явитися, наблизиться вечір, а завтра знову на роботу. І знову жаль про даремно витрачені вихідних, що не подарував враження та спогади. Тому у важливій справі планування вихідних не покладайтеся на випадок, а зробіть все самі: придумайте, що, коли і де ви будете робити. І незабутній відпочинок гарантований.

2. Будьте готові, що план може залишитися невиконаним

Ви майстерно керуєте своїм часом? Тоді вам не загрожує крах всіх планів. А у сім’ї з дитиною, а тим більше не однією, не завжди виходить точно розрахувати час. Ви ніколи не знаєте, скільки вони будуть доїдати ранкові млинці і п’ятий раз переодягати футболку, коли вже пора виходити з дому. Найважливіше — не дозволити зміненим планам зіпсувати вам настрій. Не звинувачуйте нікого і не міняйте плани: не вийшли вчасно, значить, заощадили час на іншому занятті. І створіть альтернативний план Б на випадок, якщо погана погода не розташовує до прогулянок.

3. Ніяких домашніх справ

Ви напевно бачили в мережі такий прикол: «А у вас теж день, коли ви готуєте-перете-прибираєте, називається« вихідний? ». Насправді це сумно, а не смішно. Навіщо витрачати дорогоцінний час вихідних з родиною на таку роботу? Вихідні присвятіть спілкуванню та відпочинку, а час на роботу по дому можна знайти в будні. Присвятіть вихідні найважливішого у житті. Вирішіть, що для вас важливіше: сім’я або рутина.
Як провести вихідні з сім’єю?

4. Сімейна традиція

Вашою традицією може бути що завгодно, головне, щоб це подобалося дорослим і дітям. Традиція — це те, що буде зігрівати вас холодними вечорами і передчуття цього додасть сили протягом робочого тижня. Перегляд старих мультиків, малювання, випікання печива, читання казок під гаряче какао — вибирайте на свій розсуд і насолоджуйтеся.

5. Шукайте пригоди

Не важливо, будуть вони справжні чи навмисно, продумані або спонтанні, небезпечні або несерйозні, в лісі, у дворі або в квартирі. Все залежить тільки від вашої фантазії, і ви зможете влаштувати захоплюючу пригоду для всієї родини. Погуляйте в незнайомій частині міста, пошукайте скарб, врятуйте антилопу від нападу лева, переодягніться в індіанців і розпаліть багаття на дачі. Розслабтеся, і ви теж отримаєте задоволення від таких дитячих пригод.

6. Ні смартфону

Складно уявити наше життя без сучасних гаджетів: дзвінки, фото, інтернет, безліч програм для роботи і розваг. Так, вони потрібні, але чи не занадто багато часу ми віддаємо техніці? Телефон завжди поруч, щоб відповісти на дзвінок або повідомлення, коли стане нудно — увійти в мережу …

Дайте смартфону теж відпочити у вихідний, залиште гаджети і насолоджуйтеся реальним життям. Попередьте рідних і друзів, коли вам можна дзвонити, знайдіть цікаву книгу в паперовому варіанті, позначки робіть в звичайному блокноті. Музика може залишитися — для створення атмосфери розслаблення.


7. Скажіть «ні» дивану і переїданню

Не варто витрачати вихідний день на сон до обіду, поїдання калорійної їжі і перегляд серіалів на дивані. Дехто виправдовує такий вид відпочинку тим, що заслужили відпочинок після важкого робочого тижня. Повірте, ви заслужили щось набагато крутіше. Набагато корисніше для здоров’я і режиму буде ранній підйом і прогулянка в парку, щоб набратися енергії на весь тиждень. Якщо плануєте розпочати заняття спортом з кожного понеділка, то, можливо, легше буде почати в суботу?

8. Корисна справа

Згадайте справу, яку ви довгий час відкладали і займіться нею. Це не повинна бути рутинний домашній обов’язок, а щось приємне. Наприклад, змайструєте декор для будинку або прикрасу, упорядкуйте вітальні листівки та сімейні фото. Або проведіть нараду з сім’єю з приводу літньої відпустки. Придумайте щось корисне і цікаве.

9. Доброта до партнера

Проявіть любов і турботу до коханої людини: скажіть комплімент, зробіть подарунок або незвичайний сніданок, дайте побути годинку наодинці. Такий вчинок стосовно партнера зміцнює сім’ю і позитивно вплине на вас. Адже це так приємно — робити добро. Від добрих вчинків відчувається прилив енергії. І не забувайте дякувати за добро.

10. Живіть сьогоднішнім днем

Не забувайте про найважливіше: милуйтеся посмішками дітей, говоріть про свої емоції і насолоджуйтеся простими речами, нікуди не поспішаючи. Робіть фото приємних моментів своєї сім’ї.

Ви вільні самі вибирати, яким правилам слідувати. Почати можна з одного або двох, адаптуючи їх під членів вашої родини і створюючи свій ідеальний вихідний.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.