Як навчитися швидко друкувати на клавіатурі?

Як навчитися швидко друкувати на клавіатурі?
Найбільш швидкий спосіб друкувати на клавіатурі — сліпий десятипальцевий. Звичайному користувачеві, навіть дуже швидко друкувального двома пальцями, складно зрівнятися з тим, хто друкує вищепереліченим методом. Щоб навчитися друкувати швидше, скачайте будь-яку програму-тренажер клавіатури, який навчає сліпому методу друку, і дотримуйтесь вказівок (уроків) програми.

Це не секрет, головне — треба постійно тренуватися. Змушуйте себе друкувати якомога більше — спілкуйтеся за допомогою звичних соцмереж або месенджерів, але при цьому не забувайте тренувати отримані знання.
Також, якщо ваша робота не пов’язана з набором тексту, візьміть книгу і набирайте текст з неї. Пам’ятайте, що тільки наполегливі тренування дозволять вам навчитися. Займайтеся не менше години в день, а краще — більше.

Який клавіатурний тренажер скачати?

Треба сказати, що цей вибір, загалом, справа смаку. Комусь більше сподобається строгий дизайн, комусь щось дитяче, з мультяшними персонажами. Основний сенс такого тренажера — почати займатися, поставити руку, як кажуть музиканти. Інше справа регулярних тренувань.

Корисна порада: «Стаміна» — популярний безкоштовний клавіатурний тренажер. У програмі є поради з навчання, режим тренування.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.