ЯКИЙ КЛЕЙ ДЛЯ ПЛИТКИ КРАЩИЙ?

ЯКИЙ КЛЕЙ ДЛЯ ПЛИТКИ КРАЩИЙ?
ЯКИЙ КЛЕЙ ДЛЯ ПЛИТКИ ЗАСТОСУВАТИ КРАЩЕ?
1. Церезіт (Ceresit) підходить для кріплення керамічної плитки на твердих мінеральних підставах при внутрішніх і зовнішніх роботах. Він водонепроникний, стійкий до сповзання плитки і придатний для облицювання підлог без підігріву.

2. Ветоніт призначений для роботи з кахельними, клінкерними, мозаїчними і глазурними плитками. Він може використовуватися в сухих і вологих приміщеннях. Ветоніт складається з в’яжучого цементу і полімерних матеріалів. Готова суміш придатна для облицювання не тільки стін, але і підлоги. Використовуючи цей клей можна укладати плитку на штукатурку, цеглу, бетон, гіпсокартон або забарвлену поверхню.
ЯКИЙ КЛЕЙ ДЛЯ ПЛИТКИ КРАЩИЙ?
3. Юніс підходить для укладання кахельної і мозаїчної плитки, керамограніта або природного каменю. Він здатний витримати максимальну вагу поверхні до сімдесяти кілограмів. Клей Юніс придатний для внутрішнього і зовнішнього облицювання будівель, балконів, терас, ванних кімнат, а також для старих основ та нагрітих поверхнях.

4. Крепс – це посилена суха суміш, призначена для укладання керамічної плитки, керамограніта, штучного каменю та інших матеріалів на цементі, бетонні, залізобетонні, гіпсокартонні тощо. Він підходить для облицювання зовнішніх і внутрішніх стін, підлоги, сходів, парапетів та цоколів.

5. Титан придатний для швидкого і надійного приклеювання пінополістирольних і мінераловатних плит. Може використовуватися для монтажу теплої підлоги, а також для інших внутрішніх і зовнішніх робіт. Він є будівельним розчином широкого профілю.

Ґрунтуючись на власному досвіді можу відзначити, що особисто я в процесі ремонту використовував клей “Церезіт”. За його допомогою я без особливих зусиль поклав кахельну плитку у ванній кімнаті та кухні, а також до невпізнання змінив інтер’єр свого балкона. Церезіт відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками, простотою у використанні і доступною ціною.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.