Цікаві зимові поради для автомобілістів

Цікаві зимові поради для автомобілістів
Цікаві поради

Розморозити автомобільний замок допоможе дезінфікуючий засіб для рук. Звичайний дезінфектор для рук містить спирт, який швидко розморозить замок і допоможе відкрити двері. Для цього можна просто нанести засіб на ключ. За такою ж логікою для розморожування можна використовувати інший міцний алкоголь (горілка, спирт).
Цікаві зимові поради для автомобілістів
Зубна паста для полірування фар. Просто нанесіть звичайну зубну пасту на тканину і відполіруйте фари, всього через кілька хвилин вони будуть виглядати як нові і гарно світити, особливо під час снігопаду.

Вантуз виправить вм'ятини. А якщо у Вас є пневматичний вантуз, то це взагалі бездоганно.

Тріщини на лобовому допоможе «утримувати» прозорий лак для нігтів. Скло лопнуло, а змінити його немає часу або грошей? Просто нанесіть на тріщину прозорий лак для нігтів - цим Ви значно зміцните скло і уникнете подальшого поширення тріщини.

Брелок сигналізації і власна голова. Якщо Вам необхідно відкрити двері автомобіля, а сигнал брелока не доходить через велику відстань, то просто піднесіть його до підборіддя і натисніть на кнопку. Рідина в голові буде використовуватися як провідник і може значно збільшити радіус дії брелока.

У багаторазових паперових склянках можна зберігати серветки. Спитаєте навіщо? Та тому що в кожному автомобілі є тримач для склянок, зате немає пристосування для упаковки вологих серветок.
Масло на ущільнюючих гумових резинках в мороз. Двері примерзають через попадання вологи між прокладками. Просто протріть ущільнювач тканиною, змоченою машинним маслом (або ж звичайною олією), а потім протріть паперовим рушником. Масло буде відштовхувати воду (вологу), і двері перестануть примерзати.

Провітрити автомобіль можна і без кондиціонера. Просто відкрийте будь-яке вікно спереду і 5-6 разів відкрийте-закрийте будь-які задні двері. Відкриваючи двері, Ви будете випускати з автомобіля зіпсоване повітря, а свіже буде потрапляти в автомобіль через переднє відкрите вікно. Все геніальне просто!

Щоб розкрити кільце на брелоку, використовуйте антистеплер! За допомогою цієї канцелярської приналежності буде дуже легко розкрити кільце для ключів. Більше ніяких поламаних і пошкоджених нігтів!

Прибираємо сліди від наклейок. Щоб не залишалося слідів від наклейок на лобовому склі, просто помістіть під наклейку теплий вологий рушник на 10 хвилин, і сліди можна буде зняти без проблем.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.