Як захиститися від фінансових невдач і прикликати гроші?

Як захиститися від фінансових невдач і прикликати гроші?
Для ритуалу візьміть зелену пляшку. Зелений – колір зростання, розвитку, багатства і достатку. Він допоможе підвищити ваш добробут, почати нову прибуткову справу, залучити у життя гроші. Можливий навіть непередбачений дохід! Крім того, зелений колір безпосередньо пов’язаний з енергією творчості, з розвитком потенціалу і здібностей, що призведе до більшої продуктивності, і як результат – до доходу та залучення грошей. Необхідно пам’ятати, що будь-який ритуал і оберіг не працюватимуть без ваших зусиль. Обов’язково налаштуйтеся на позитив, вірте в себе, вірте в удачу і починайте діяти!

Для ритуалу знадобиться: кілька ложок цукру, купюра (зеленого кольору або великої вартості), коркова пробка і воскова свічка. На зростаючий місяць промовте: «Як багато бруду в болоті, риби у воді, так багато грошей йде до мене». Повторіть тричі. Запаліть воскову свічку: вона притягне чисту енергію і прибере перешкоди, які заважають залученню грошей у вашу оселю. Потім візьміть зелену пляшку і насипте на дно 3 столові ложки цукру. Солодке в даному випадку активізує грошову енергію.

У пляшку до цукру киньте наговорену купюру, закрийте пробкою і залийте воском. Таким чином, утворивши гірку цукру, ви символічно запрограмували гроші на зростання. Пляшку необхідно виставити під світло місяця на три ночі. Запам‘ятайте, що при проведенні цього і будь-яких інших ритуалів необхідно закривати пальці ніг, щоб енергія не йшла через босі ноги. Пляшку поставити в тихе місце, а перед важливою зустріччю дістати її і промовляти слова, які говорили при створенні пляшки: «Як багато бруду в болоті, риби у воді, так багато грошей йде до мене».

Після того як талісман спрацював, гроші можна витратити, але обов’язково залиште в гаманці купюру, що залишилася після розміну.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.