Масляна: як гадати на млинцях

Масляна: як гадати на млинцях
Ворожіння по першому млинцю

Поставивши пательню на вогонь, задайте питання: «Що чекає мене в цього року?». Якщо ви самотні, потрібно звернути увагу як перевертається перший млинець. Пристав до сковороди — заміж або одружуватися поки рано, легко перевернувся — скоро з’явиться коханий або кохана, стосунки з якими можуть привести до весілля.

Якщо ви вже з кимось у взаєминах, але ще не в шлюбі — зверніть увагу на краї млинця. Млинець з рівними краями означає, що ви незабаром узаконите свої стосунки. А ось якщо краї рвані, то придивіться до своєї обраниці або свого обранця уважніше — чи впевнені ви в своєму виборі.
Кількість дірочок у млинці говорить про гладкість у стосунках, у сім’ї, й навіть у майбутніх взаєминах, якщо зараз ви самотні. Млинець з великими дірками свідчить про складнощі в стосунках, тож вам доведеться проявити терпіння й повагу. Тоді все обов’язково налагодиться!

Також зверніть увагу на товщину млинця. Якщо він спікся тонким — у майбутньому році все буде вдаватися вам легко, а якщо млинець вийшов товстим — доведеться багато працювати, проте не безрезультатно.

Масляна: як гадати на млинцях
Ворожіння по начинці

Приготуйте декілька варіантів начинки й загорніть її в млинець так, щоб не було видно, що знаходиться всередині. Потім дайте своїм гостям вибір.

Кому дісталася солодка начинка, наприклад, варення або джем, того чекає вдалий, безбідний та фінансовий рік.
Хто вибрав гостру начинку, наприклад, мариновані гриби або перець, у того попереду – пристрасне кохання.
Прісна начинка ж, наприклад, сир, – до стабільності.
А екзотична начинка (ікра) означає, що найближчим часом людина проявить себе трудоголіком і їй доведеться приймати серйозні рішення. Для успішного завершення справи потрібно буде проявити прагматичний підхід.
Млинець з червоною рибою означає, що вас чекають пригоди й екстремальні подорожі.
Мед свідчить про приємні емоції, сметана – про успіх і визнання оточенням.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.