Як організувати сімейні вихідні: 8 ідей

Як організувати сімейні вихідні: 8 ідей
Пропонуємо 8 відмінних ідей для проведення вихідних разом з дітьми:


1. Влаштуйте похід. Прогулянки в парку і поїздки на дачу вже набридли? Тоді влаштуйте справжній похід! Продумайте самі маршрут так, щоб він підходив для всіх членів сім'ї (і навіть найменших). Частина шляху можна проїхати транспортом, а іншу частину пройти пішки. Головне не забудьте взяти карту, компас, їжу для привалу і фотоапарат - так набагато цікавіше!

2. Сімейна вечеря. Придумайте меню і приготуйте вечерю всі разом. Важливо, щоб всі брали участь у приготуванні. І навіть найменші. Не забудьте про сервіровку і красиву подачу страв.

3. Побудуйте фортеця з меблів і ковдр. Це заняття шалено подобається дітям. Повірте, ви теж згадайте себе маленьким і отримаєте масу задоволення від такого проведення часу. Підключіть фантазію, зробіть цілий замок з лабіринтами і затишними кімнатками. Тут можна читати книги, розповідати історії, грати в настільні ігри тощо. Дитина ніколи не забуде цей ваш вечір.

4. Займіться створенням затишку в домі. Зробіть перестановку, змайструєте що-небудь своїми руками для прикраси будинку, змініть штори, одним словом, зробіть так, щоб звична обстановка стала виглядати яскравіше, краще і по-новому. Головне, щоб брали участь всі члени сім'ї - тоді буде і цікавіше і приємніше.

5. Влаштуйте сімейну фотосесію. Погодьтеся, що серед ваших сімейних фотографій дуже мало тих, де ви всією сім'єю. Придумайте тематичну фотосесію. Дітям подобається переодягатися в . Стати бандою піратів або родиною шпигунів ... Ці знімки точно прикрасять ваш альбом а також стіни в будинку.

6. Зробіть домашній сад. Зберіть свої кімнатні рослини. Розфарбуйте горщики разом з дітьми, або зробіть незвичайні кашпо, прикрасьте камінням або мушлями, придумайте цікаве розміщення і оформлення.

7. Влаштуйте вечір настільних ігор. Зараз існує величезна безліч настільних ігор, цікавих не тільки малюкам, але і дорослим. Підберіть ті, які вам здаються найцікавішими і присвятіть вечір іграм. Придумайте смачні напої та закуски під час ігор, можна подумати над призами для переможців.

8. Влаштуйте день здоров'я. Почніть день з зарядки, продумайте корисні і смачні страви, дихайте свіжим повітрям, пограйте вуличні ігри в парку або у дворі, відвідайте лазню, або салон краси всією сім'єю, або влаштуйте «салон» вдома: з масками для дівчаток і масажем для тата. З дочкою можна зайнятися макіяжем і зачіскою, а з сином розучити прийоми самозахисту. А в кінці дня влаштувати вечірню прогулянку.

Не бійтеся експериментувати!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.