Як економити на покупках в інтернеті

Як економити на покупках в інтернеті
Плюси і мінуси покупки через інтернет

Переваг у придбання речей через інтернет багато і плюси такого способу давно оцінили клієнти. Ось основні:

- Економія часу. Немає потреби витрачати вільний час на відвідування торгових центрів, покупку можна зробити в будь-який час доби. Це займе у середньому 10-15 хвилин.
- Економія грошей. У більшості випадків інтернет магазини виставляють нижчу ціну на товари, ніж в звичайному торговому центрі. Тут часто проводяться вигідні акції і надаються знижки.
- Простіше знайти потрібний розмір або колір. Не секрет, що звичайні магазини відмовляються закуповувати одяг і взуття нестандартних розмірів, побоюючись, що покупця на цей товар не знайдеться. Дуже високим і худим дівчатам важко підібрати собі штани по фігурі, а товстушкам взагалі неможливо знайти модний одяг.
- Вибір способу оплати. Заплатити можна різними способами: за допомогою кредитної картки, електронними грошима, банківським переказом або готівкою кур’єру при доставці.
Головний мінус такого способу придбання речей – неможливість помацати-приміряти. Те, що добре виглядає на зображенні в інтернет-магазині, не завжди так само прекрасно насправді. У деяких випадках винен продавець товару, але частіше за все товар просто не підходить конкретному покупцеві. Крім цього, можуть виникнути і інші неприємності:

- Проблеми з доставкою. Доставка іноді коштує дорого, пересилання поштою може зайняти багато часу.
- Проблеми з поверненням товару. Бракований товар магазини зазвичай без питань приймають, але вибираючи одяг і взуття, можна помилитися з розміром, а в цьому випадку повернути товар не завжди просто.
Ще один момент, який часто не беруть до уваги. У кожного інтернет магазину свій сервіс, свої каталоги і способи відбору потрібних моделей. Розібратися в цьому не завжди просто, тому дуже часто покупці обмежуються одним-двома звичними магазинами, скаржачись на недостатньо великий асортимент.

Що таке агрегатор товарів?

Зазвичай агрегатором називають інтернет майданчик, яка представляє собою каталог товарів з різних магазинів і має багато інструментів для сортування, порівняння та вибору. Відвідувач переглядає товари з потрібною йому категорії, порівнює з цінами і іншим характеристикам, а для покупки обраної моделі переходить безпосередньо на сайт магазину.

Такий сервіс зазвичай представляє більше можливостей для порівняння і вибору, товарів тут набагато більше, ніж в звичайному інтернет-магазині. Важливо й те, що різні магазини часто торгують продукцією одних і тих же постачальників, тому буває дуже корисно порівняти ціни на одну й ту ж модель і вибрати мінімальну.

Слід зазначити і те, що на таких великих майданчиках представлені не тільки великі магазини, а й зовсім маленькі, мало кому відомі, що працюють тільки в одному-двох напрямках. Наприклад, магазин одягу з натурального льону або суконь для повних жінок.

Як правило, агрегатори працюють тільки з перевіреними магазинами з максимальним рівнем сервісу. Неякісні майданчики, інтернет-шахраї тут не присутні. Негативні відгуки від покупців, відсутність відновлення товарів, збої в роботі самого магазину призводять до того, що його просто видаляють з каталогів.

Покупцеві корисно знати, що агрегатори не завжди завантажують усі товари конкретного магазину. Іноді вони підвантажують тільки ті категорії, які недостатньо представлені в сервісі. Наприклад, навесні і влітку можуть з’явитися купальники з поки ще мало кому відомого online-магазину. Якщо відвідувачі вибирають пропонований товар, оплачують покупки і залишають хороші відгуки, то незабаром співпраця буде розширено. Таким способом покупець може відкрити для себе нові якісні майданчики з продажу одягу і взуття, аксесуарів і подарунків, електротехніки та товарів для дому. А, як відомо, нові сервіси дуже часто пропонують знижки для залучення клієнтів. Поспішайте скористатися!

Скористайтеся сучасними можливостями інтернет-шопінгу, економте гроші і свій час.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.