Що потрібно для здорового сну і красивої постави

Що потрібно для здорового сну і красивої постави
Однією з причин такої недбалості до свого здоров’я є елементарна лінь і небажання контролювати себе. Хочемо мати результат, не докладаючи зусиль. Однак давайте не забувати, що третину свого життя ми проводимо уві сні, тому треба прагнути створити оптимально комфортні умови опорно-руховому апарату хоча б на цей період часу.

Ортопедичний матрац

Фахівці рекомендують купити ортопедичний матрац хоча б для того, щоб під час сну тіло знаходилося в оптимально правильному положенні, а вага розподілявся рівномірно по всім матрацу. В цьому випадку ви зможете забезпечити вашому хребту і м’язам спини повноцінний відпочинок. Це сприяє хорошому сну і бадьорого пробудженню.

Також пам’ятайте, що купуючи ортопедичний матрац, ви робите довгострокове вкладення, а економність на здоров’я обійдеться вам удвічі дорожче. Матраци виготовляються з дешевого матеріалу швидко втрачають свій вигляд і термін експлуатації. Тому краще купити ортопедичний матрац, виготовлений з якісних наповнювачів і матеріалів. Завдяки цьому, він прослужить вам довгі роки і не принесе шкоди здоров’ю.

Ортопедична подушка

Обзавестися правильним матрацом справа корисна, але це ще не все. Повністю полегшити відпочинок вашому хребту, м’язам і особливо шийних хребців, допоможуть ортопедичні подушки. Найчастіше, в якості подушки у нас є виріб з пір’я і пуху, яке не має ортопедичних якостей. Щоб повноцінно забезпечити ваш мозок кров’ю і убезпечити від мігрені, необхідна подушка, яка виготовлена ​​з латексу або інноваційного матеріалу.

Найчастіше такі ортопедичні подушки застосовують для лікування або профілактики хребетних травм, шийного відділу, остеохондрозу та спондилоартроз. Наповнювачем в них, як правило, є кінський волос, поліуретанова піна або кокосова койра. Подушки з такого матеріалу підтримують шию і хребці в анатомічно корисному положенні, тому можете бути впевнені в гарантії міцного сну. Однак майте на увазі, що даний виріб не сприймає підвищену вологість.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.