Цікаві факти про бізнес.

Цікаві факти про бізнес.
1. У Сполучених Штатах Америки зареєстровано понад 30 млн. малих підприємств.
Це число перевищує більш ніж в 2000 разів число середніх і великих фірм і компаній. В організаціях малого бізнесу працює 70% населення всієї Америки. Даний факт вказує на те, що відкрити власну справу може абсолютно кожен.

2. Почати бізнес в Новій Зеландії можна всього за один день.
На території Нової Зеландії, можливо, зареєструвати фірму всього за один день. Справа в тому, що державні органи цієї країни всіляко намагаються стимулювати громадян своєї країни, а також зарубіжних інвесторів займатися бізнесом саме в Новій Зеландії під засобом спрощення реєстрації приватних фірм, низьких первинних податків і скороченням портфеля необхідних паперів, які необхідні для узаконення прав на ведення бізнесу.
3. Тільки 55% підприємств живуть більше чотирьох років.
Близько 55% нових приватних установ закриваються по закінченню п’яти років з моменту реєстрації. Справа в тому, що на початковому етапі становлення, бізнесмени часто не витримують високий рівень конкуренції, допускають певні помилки і т.д. А для будь-якої фірми один з найбільш складний періодів свого життєвого циклу є початковий етап, тривалість якого варіюється від трьох до семи років. Якщо бізнес благополучно пережив даний етап відносно м’яко, то, успіх гарантований.
4. У США і Канаді діти щороку витрачають більше 1,5 млрд. доларів на солодощі.
Навіть в періоди економічної нестабільності прибуток від продажів солодощів ростуть! Така стабільність не зустрічається ні в якому іншому промисловому бізнесі. Діти витрачають свої кишенькові витрати, які їм відраховують батьки на шоколадні вироби, жувальну гумку і т.д. Підприємства, орієнтовані на дитячу аудиторію є найбільш стійкими в періоди економічних спадів.
5. Число людей, які володіють мобільними телефонами, перевищує число людей, які володіють каналізацією і водопроводом.
На Землі налічується 6 млрд. користувачів мобільного зв’язку. Коли як тільки у 5 млрд. жителів планети є вільний доступ користування водопроводу і каналізації. Люди готові нехтувати товарами першої необхідності і купувати сучасні гаджети і електроприлади.
6. Гральний бізнес є рентабельним видом бізнесу. Казино отримує колосальний прибуток.
Прибуток гральних фірм перевищує кіноіндустрію, важку промисловість. Правда в багатьох країнах гральний бізнес знаходиться під забороною. Але тільки не в інтернеті.
7. 500 млрд. доларів — таку суму грошей відомі бренди витрачають на рекламу.
За даними дослідників, всього 15% реклами залишаються в увазі аудиторії. Можна зробити нескладний висновок, про те, що компанії просто викидають гроші на вітер. Тільки уявіть, як ці гроші допомогли б малозабезпеченим і жителям країн третього світу.
8. Щоденно компанія «Макдональдс» обслуговує близько 50 млн. людей.
Всіма відомий ресторан фастфуду отримує неймовірну прибуток. Ні, в цьому ви й не сумнівалися, але не думаю, що ви здогадувалися про його масштаби.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.