ЛІКАРІ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ОВОЧІ ДЛЯ ДОВГОЛІТТЯ

ЛІКАРІ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ОВОЧІ ДЛЯ ДОВГОЛІТТЯ
У список найкорисніших увійшла морква. Цей овоч багатий на вітаміни С, PP, E, магній і цинк. І головне: морква є багатим джерелом бета-каротину, без якого в організмі неможливий синтез вітаміну А, одного з найсильніших антиоксидантів. Вживати моркву потрібно обов’язково з чимось жирним – олією або сметаною.
Інший цінний овоч – брокколі. Вживання брокколі, в якій багато кальцію і калію, робить кістки міцними, а також покращує стан серця і судин. Також до переліку корисних увійшли помідори, що містять багато калію, завдяки чому вони стабілізують артеріальний тиск і знижують ризик появи серцевих захворювань, патологій судин. Їсти помідори потрібно без додавання солі, відзначають лікарі.

Крім того, серед найбільш корисних для довголіття продуктів болгарський перець, який є лідером за вмістом вітаміну С, а також має в своєму складі залізо. Ще один «суперовоч» – капуста. Фахівці розповіли, що в капусті присутній речовина дііндолілметан, яке захищає організм від радіації.
Включені в корисний список баклажани, буряк і кабачки. Вживання баклажанів значно знижує рівень поганого холестерину в крові і регулює вагу, кабачки багаті не тільки вітаміном С, але і лютеїном, зменшують ймовірність захворіти на рак простати. Буряк містить в собі йод, який допомагає боротися з атеросклерозом і покращує загальне самопочуття.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.