«ЖАВОРОНКІВ» І «СОВ» НЕ ІСНУЄ!

«ЖАВОРОНКІВ» І «СОВ» НЕ ІСНУЄ!
Або ж навпаки, ви прокидаєтеся найпершим? За великим рахунком, поділ людей на «сов» і «жайворонків» науково ніяк не обгрунтований, це просто популярна теорія нашого століття. Як би дивно це не звучало, людина – денна тварина, наші очі пристосовані бачити тільки при світлі, а в нічний час мається на увазі, що ми повинні тримати їх закритими. Нічні ж тварини мають різні пристосування, які дозволяють їм пересуватися в темряві. Ми ж без штучного освітлення вночі і кроку ступити не можемо.
Вся справа в звичці. Якщо ви весь час лягаєте спати після опівночі, організм сприймає це як належне, і звикає до такого стану речей. Йому необхідна якась сталість, тому так складно перебудуватися з «сови» в «жайворонка», наприклад. Вихід один – спати в певний час доби, вибираючи, ким ви хочете бути, «совою» або «жайворонком».

Як привчитися себе засинати раніше? Якщо кардинальні зміни режиму дня вам не вдаються, то старайтеся кожен день лягати на п’ятнадцять хвилин раніше, не в 02:00, а о 01:45, і так кожен день відбирайте п’ятнадцять хвилин. Потім будете собі вдячні, коли зникнуть постійні головні болі і безсоння!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.