ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ДЗЕРКАЛАМИ

ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ДЗЕРКАЛАМИ
Дзеркало є цікавим елементом дизайну, і, в той же час, виконує практичну функцію. Для того щоб дзеркало служило довго, необхідно ретельно доглядати за ним. Дзеркала швидко брудняться, на них з’являються розлучення і патьоки, причин цього може бути багато: які частинки забруднень, мильні розводи від миючого засобу або недостатньо чиста вода для миття. Дзеркала необхідно регулярно очищати від пилу і кілька разів в тиждень проводити вологе прибирання від забруднень. Нове дзеркало в цілях гігієни можна протерти міцним настоєм зеленого чаю, а для посилення блиску використовувати молоко.
Для миття краще використовувати спеціальні серветки з синтетичної замші, які часто продаються в салонах по догляду за автомобілями, вони не залишає ворсинок. Якщо дзеркало має застарілі забруднення і плями, акуратно зніміть їх з поверхні гострим ножем і протріть ці місця м’якою губкою змоченою в спеціальному розчині для миття вікон або для миття посуду. Ні в якому разі, не можна використовувати в митті дзеркал жорстку губку, так як вона дряпає поверхню. Промийте губку і видаліть нею миючий засіб. Потім серветкою зі штучної замші протріть дзеркало ще кілька разів.

Після миття необхідно позбутися від розлучень. Використовувати для цього потрібно чисту серветку із замші або звичайну газету. Папір не залишає волокон на вологій поверхні. Пам’ятайте газету в грудку і протріть поверхню дзеркала. Для додаткового блиску можна натерти чисте дзеркало сирою картоплею, після чого змити холодною водою і протерти газетою.

Уникайте контакту дзеркала від вогкості і прямих сонячних променів. І, таким чином, дзеркало прослужить вам довго.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.