ЯК САМОСТІЙНО ПОЧИСТИТИ КИЛИМ?

ЯК САМОСТІЙНО ПОЧИСТИТИ КИЛИМ?
Вихід є! Ось кілька простих способів, як швидко, без зайвих витрат коштів і сил освіжити зовнішній вигляд килима:

Розведіть 1 столову ложку нашатирного спирту і 4 ложки порошку для ручного прання в 3 літрах води. Добре перемішайте до утворення піни. На пропилесосенний килим наносите даний розчин губкою по напрямку ворсу, не докладаючи особливих зусиль, щоб не пошкодити ворс. Після закінчення чищення дайте килиму висохнути і провітріть кімнату, після чого добре пропилесосьте килим.
Візьміть відро, в нього налийте 2-3 літри води, в залежності від площі килима, розчиніть у ньому 2 столові ложки порошку, додайте 1 столову ложку соди і 1 оцту. Почне рясно утворюватися піна, її і слід наносити на килим губкою. З зусиллям втирати піну не потрібно, просто розподіліть її по всьому килиму, дочекайтеся поки вона висохне і пропилесосьте. Не забувайте добре провітрювати кімнату після чистки.
Найпростіший і швидший спосіб чистки килима. Візьміть звичайну харчову сіль і кілька жмень розкидайте по килиму, в середньому необхідно 4-5. Потім чистим віником розподіліть її рівномірно по всій поверхні, періодично промиваючи його гарячою водою. Через півгодини пилососом зберіть залишки солі.
За допомогою перших двох способів можна вичистити в’їдаються плями і повернути колишній колір світлим килимах. Останній метод – освіжить темніші покриття і дозволить підняти злежалий ворс.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.