ЯКІ ЯКОСТІ УСПІШНОГО МЕНЕДЖЕРА

ЯКІ ЯКОСТІ УСПІШНОГО МЕНЕДЖЕРА
Практично всі компанії напхані різного роду менеджерами без яких компанія не може існувати і відповідно заробляти гроші. І не дивно, що вимоги до менеджерам дуже високі як в професійному плані, так і в особистому. І ці вимоги постійно змінюються і різні в різних компаніях. Але, щоб стати хорошим менеджером, управлінцем, потрібно попрацювати. І так, інструкція до непростого вдосконалення “менеджера” або як стати успішним менеджером:

1. Отримуй задоволення від роботи

Ви в першу чергу повинні любити свою роботу і отримувати задоволення від неї. Робота управлінцем не повинна обтяжувати Вас. Інакше, можливо це не ваше і не варто займатися цим і шукати інші сфери, де вам буде комфортно. У вас повинно бути бажання займатися управлінською роботою. Ви повинні отримувати від цього задоволення.

2. Креативність в роботі

Для успішної роботи ви повинні підходити до справи креативно, нестандартно підходити до подолання проблем менеджменту, йти на виправданий ризик. Це ті якості менеджера які дозволять йому забезпечити найбільш ефективну роботу. Важлива частина саморозвитку й самовдосконалення. Знаходити і аналізувати свої слабкі і сильні сторони. Боротися зі стереотипністю нашого мислення. Долати зовнішні бар’єри. Йти до розвитку особистих якостей, вчитися і здобувати нові професійні вміння та знання. Важливо усвідомлювати що все це робиться для себе. Чи не вдавайтеся до порад близьких друзів або недругів, вони особливо суб’єктивні. Поради слід отримувати від досвідчених людей, авторитетних, розумних. Ці люди повинні бути об’єктивні.

3. Освіта

Час для менеджерів-самоучок давно пішло в забуття. Сучасний управлінець повинен мати гарну, солідну освіту за базовими і функціональними видами сучасного менеджменту. Менеджер повинен бути націлений на новизну і не припиняти вчиться новітнім досягненням в сфері менеджменту та управління. Без цих якостей і умінь успіх досить проблематичний.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.