Куди вкласти гроші: корисні поради

Куди вкласти гроші: корисні поради
5.03.2018, Новини
Вкладення коштів у нерухомість

Хочеться нагадати, що вкладення грошей у нерухомість не має нічого спільного з повиті плющем будиночком вашої мрії в передмістях Провансу або шикарним бунгало на узбережжі Тихого океану. Адже вас хвилює, куди вкласти гроші, щоб заробити, а не як краще витратити енну суму і потім шкодувати про втрачені можливості. А тому підійдіть до цього питання не як споживач, а як ділок.

Якщо ви очікуєте від свого вкладення швидкого прибутку, то інвестиції в нерухомість - швидше за все не для вас. Це не та сфера вкладення грошей, яка вже завтра почне приносити вам прибуток. Тим більше що на сьогоднішній день ціни на нерухомість катастрофічно падають, як у Росії, так і за кордоном. Нерухомість прийнято вважати довгостроковим вкладенням коштів, яка приносить постійний дохід, а найголовніше - зберігає вкладені гроші. Вона не так схильна ціновим коливанням, як цінні папери. Ви зможете заробити не тільки на зростанні цін, але і на оренду.
Існує кілька способів вкладення коштів в нерухомість:

⚡ Вкладення коштів у комерційну нерухомість
Різні розважальні, торгові і бізнес - центри стануть хорошим вкладенням для тих, хто сподівається отримувати прибуток від своїх інвестицій протягом довгих років. І, якщо вірити експертам, в даному випадку ви зможете розраховувати на те, що таке вкладення почне приносити прибуток досить швидко, так як навіть в період кризи люди продовжують ходити в торгові центри і проводити своє дозвілля у різних розважальних закладах.

⚡Інвестиції в житлову нерухомість
Як казав класик, «квартирне питання зіпсувало москвичів». Це висловлювання з повним правом можна приписати жителям всіх великих міст. Незважаючи на падіння цін на нерухомість, дефіцит житла в Росії залишається як і раніше високим. І вартість квадратного метра житлової площі в середньому обчислюється десятками тисяч. Це в звичайній типовій квартирі, не кажучи про так зване елітне житло. Крім того, куплену квартиру можна вигідно продати, її ще можна здавати в оренду протягом довгих років. Ви зберігаєте своє первісне вкладення та отримують з нього прибуток.

⚡Вкладення коштів в земельні ділянки
Принесуть прибуток кошти, вкладені в нерухомість за кордоном, безпосередньо залежить від економічної стабільності тієї країни, де ви збираєтеся цю нерухомість придбати. Розглядати фінансову вигоду такого вкладення з точки зору туриста не просто нерозумно, але і згубно для вашого добробуту. При такому вкладенні слід детально вивчити економічну і політичну обстановку країни. Вивчити ринок нерухомості, тонкощі законодавства і обов`язково врахувати рівень інфляції. Можливо, що зростаючі ціни на нерухомість - зворотна сторона зростаючої інфляції. У разі, якщо ви все ж зважилися інвестувати свої кошти в покупку нерухомості за кордоном, краще всього звернутися до фахівців. Пам`ятайте, ви вкладаєте свої гроші і має право розраховувати на отримання прибутку. А це можливо тільки при продуманому підході.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.