Класичний стиль в інтер'єрі

Класичний стиль в інтер'єрі
Для класичного стилю характерно наявність достатнього простору, тобто власники малогабаритних квартир не завжди зможуть реалізувати подібну витівку. Кімната повинна бути просторою, світлою та з високими стелями.

Ще один важливий момент - будь-яка кімната, виконана в класичному стилі, завжди повинна бути прибрана, і в ній весь час повинен підтримуватися ідеальний порядок.

Звичайно, не варто забувати, що головним предметом меблів в спальні є ліжко. А спальня в класичному інтер'єрі повинна бути ще й великий. Ковдри на ліжку повинні бути також класичного стилю, але ковдри холлофайбер Іваново теж допоможуть створити атмосферу класичного стилю. Ще один момент - це матеріали, з яких подібна ліжко виготовляється. Фахівці наполягають, щоб при виготовленні ліжка для класичного інтер'єру використовувалися тільки натуральні матеріали. Не забудьте і про велике, декороване узголів'я. Ідеальним варіантом, який не кожен може собі дозволити, це використовувати для подібної спальні старовинну або взагалі антикварні меблі. Але вона своїм зовнішнім виглядом повинна говорити про своїй якості та походження, а не своєму давньому віці. У цьому вам допоможуть реставраційні майстерні. Або купіть нові меблі, але зроблений під старовину.

Не забудьте і про відповідні оздоблювальні матеріали для спальні в класичному стилі. На стіни краще всього поклеїти якісні шпалери з класичними візерунками у вигляді рослинних орнаментів або вензелів.

В кольорах краще дотримуватися спокійних і нейтральних відтінків. До речі, найчастіше в колірній гамі варто вибирати пастельні відтінки. Вони досить стримані, але виглядають багато, якщо їх поєднувати елементами позолоти.

Тканини слід вибирати з дорогої серії. Потрібно персонально переконатися, що їх якість знаходиться на високому рівні. Орієнтуйтеся на такі тканини, як оксамит, шовк або атлас, коли будете вибирати матеріали.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.