Експертиза заміської нерухомості

Експертиза заміської нерухомості
При оцінці котеджу, дачі або заміського будинку необхідно враховувати набагато більша кількість критеріїв, зокрема: віддаленість від міста і залізничної станції, напрямок розташування житлового масиву, де розташований будинок, наявність неподалік від котеджу лісу або водойми, якість грунту і води, ландшафт місцевості, де розташований оцінюваний котедж і т.д. Для багатьох велике значення мають престижність району розташування котеджу, якість під'їзних шляхів, наявність розвинутої інфраструктури і т. д.

Оцінка дачі

З кожним роком ринок заміської нерухомості стає все більш диференційованим і повільно, але впевнено набуває цивілізованих рис. Незважаючи на активний розвиток будівництва котеджних селищ, істотний відсоток купується заміської нерухомості припадає на дачні ділянки. Вартість дачної ділянки залежить від багатьох факторів. Але, перш за все на оцінку дачі велику увагу надає «статус місця». Тут можна виділити дві основні категорії місця розташування:

1.Земельний ділянку в садовому товаристві або дачному кооперативі-Типове дачне господарство з ділянкою в 6-8 соток, розташоване, як правило, за 30 км міста в селищах з високою щільністю забудови. Якість будівництва будинків часто невисоко, забезпечення комунікаціями теж може бути обмеженим, до багатьох підведено тільки електрика і "літній водопровід".

2. Приватні заміські будинки, які використовуються переважно в літній час - основна маса таких будинків знаходиться в радіусі 50 км від міста. Вдома, як правило, є сусідами з водоймами, лісовими масивами, оточені розробленої землею та садом з дорослими деревами.

Оцінка котеджу, оцінка заміського будинку

Заміська нерухомість - один з найбільш популярних і перспективних сегментів ринку нерухомості в Київській області. Найбільш динамічно розвивається ринок котеджного будівництва. Адже ціни на квартири в центрі Києва можуть бути цілком можна порівняти з вартістю прийнятного для постійного проживання заміського будинку. Попит на оцінку котеджу або заміського будинку також зростає. Оцінка котеджу багато в чому схожа з оцінкою дачі та проводиться для:

Вчинення угоди купівлі-продажу

Передача об'єкта в якості застави

Купівля об'єкта по іпотечній програмі

Оцінка при отриманні спадщини

Оцінка дачі з метою страхування майна

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.